Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Jan Gevers

Een bakker maakt het verschil met een onovertroffen kwaliteit van zijn gebak en patisserie. De smaak van patisserie gemaakt met vakmanschap en een uitgelezen keuze van fruit doet uw klanten met plezier terugkomen.

Jan Gevers bvba, totaalleverancier van hoogkwalitatieve producten voor de bakkerij, handelt rechtstreeks met producenten van over heel de wereld en volgt de productie op, voor iedere fruitsoort, ieder seizoen en iedere oogst opnieuw. Met 55 jaar ervaring in de aankoop/import van het beste fruit weet Jan Gevers als geen ander wat belangrijk is bij uw keuze van fruit.

Jan Gevers bvba volgt ook nauwgezet de verpakkingstrends op. Het nieuwste paradepaardje is de aseptische zak gevuld met abrikozenpulp – variëteit ‘Bulida’. Deze verpakking behoudt de structuur van het fruit zoals in een blik en bezorgt de verwerker een aantal grote voordelen zoals: geen geknoei met het openen van blikken, minder afval, gemakkelijk in gebruik. 

De aseptische zakken zijn beschikbaar in:

In individuele kartons:

Jan Gevers_Individuele verpakking aseptische zak

In bulk:                                                                                         

Jan Gevers_Bulk aseptische zak

Deze abrikozenpulp is nog steeds de Bulida-variëteit met herkomst Murcia (Spanje), topkwaliteit voor alle bakkerijdoeleinden.

Voor meer informatie bel 003214317811 of mail info@jangevers.be.  

Jan Gevers bvba biedt ook een groot gamma blikfruit en fruit in aseptische drums aan. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook
Over smaak valt te twisten!

Over smaak valt te twisten!

Stichting Ambachtelijke Bakkerij onderzocht opvolging Oliebollentest Een waterdichte testmethode, een gedegen communicatieplan opgezet door de Stichting Ambachtelijke Bakkerij, NBOV en NBC én een nieuwe, landelijke mediapartner. Eigenlijk ligt alles klaar voor een nieuwe oliebollencompetitie, nu het Algemeen Dagblad met zijn jaarlijkse smaaktest is...

Bakkerszout vervangen door zeezout: goed idee?

Bakkerszout vervangen door zeezout: goed idee?

“Mag ik bakkerszout vervangen door zeezout en hoeveel zout kan ik dan toevoegen? Ik heb namelijk gehoord dat zeezout minder natrium bevat en daarmee beter voor de gezondheid is.” Pauline Houtsma, kennisspecialist Warenwet bij het NBC antwoordt: “Ook voor (biologisch) brood met zeezout, geldt dat het zoutgehalte niet hoger mag liggen dan 1,8% op droge...

‘Perfectie schuilt in de eenvoud’

‘Perfectie schuilt in de eenvoud’

Bakker Ruud Gremmee vertrouwt op Scoop Oliebollenmix Met de AD Oliebollentest in het vooruitzicht bakte bakker Ruud Gremmee de afgelopen jaren zeker tweeduizend oliebollen bij wijze van proef. Nu er dit jaar geen test meer is, begint hij wat later. Maar in zijn bakkerij in Rossum staat alles al in de startblokken voor een nieuw oliebollenseizoen. “De...