Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Jan Gevers

Een bakker maakt het verschil met een onovertroffen kwaliteit van zijn gebak en patisserie. De smaak van patisserie gemaakt met vakmanschap en een uitgelezen keuze van fruit doet uw klanten met plezier terugkomen.

Jan Gevers bvba, totaalleverancier van hoogkwalitatieve producten voor de bakkerij, handelt rechtstreeks met producenten van over heel de wereld en volgt de productie op, voor iedere fruitsoort, ieder seizoen en iedere oogst opnieuw. Met 55 jaar ervaring in de aankoop/import van het beste fruit weet Jan Gevers als geen ander wat belangrijk is bij uw keuze van fruit.

Jan Gevers bvba volgt ook nauwgezet de verpakkingstrends op. Het nieuwste paradepaardje is de aseptische zak gevuld met abrikozenpulp – variëteit ‘Bulida’. Deze verpakking behoudt de structuur van het fruit zoals in een blik en bezorgt de verwerker een aantal grote voordelen zoals: geen geknoei met het openen van blikken, minder afval, gemakkelijk in gebruik. 

De aseptische zakken zijn beschikbaar in:

In individuele kartons:

Jan Gevers_Individuele verpakking aseptische zak

In bulk:                                                                                         

Jan Gevers_Bulk aseptische zak

Deze abrikozenpulp is nog steeds de Bulida-variëteit met herkomst Murcia (Spanje), topkwaliteit voor alle bakkerijdoeleinden.

Voor meer informatie bel 003214317811 of mail info@jangevers.be.  

Jan Gevers bvba biedt ook een groot gamma blikfruit en fruit in aseptische drums aan. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook
NBOV: Bakkers voelen effecten coronamaatregelen

NBOV: Bakkers voelen effecten coronamaatregelen

Bakkers beginnen de effecten van de coronamaatregelen te voelen. Dat blijkt uit onderzoek van branchevereniging NBOV. Bijna 80 procent van de bakkers lopen omzet uit het derde kanaal, de afzet aan horeca en catering. Ook zien bakkers (41 procent) minder klanten in de winkel en bijna 62 procent geeft aan dit voorjaar 32 procent omzet mis te lopen.

Creativiteit als wapen tegen coronacrisis

Creativiteit als wapen tegen coronacrisis

De coronacrisis hakt er flink in bij de Nederlandse voedingsspeciaalzaken. De brancheverenigingen van bakkers, slagers, viswinkels en slijters zien dramatische omzetverliezen én een enorme veerkracht en creativiteit. Wat kunnen we van elkaar leren?

Nationale Bakkerij Academie start online trainingen

Nationale Bakkerij Academie start online trainingen

De Nationale Bakkerij Academie start met online trainingen voor broodbakkers, banketbakkers, productiemedewerkers en verkoopmedewerkers in de bakkerij. De kosten voor deze training worden volledig gesubsidieerd door het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf voor deelnemers uit ambachtelijke of industriële bakkerijen die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf.