Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Jan Gevers

Een bakker maakt het verschil met een onovertroffen kwaliteit van zijn gebak en patisserie. De smaak van patisserie gemaakt met vakmanschap en een uitgelezen keuze van fruit doet uw klanten met plezier terugkomen.

Jan Gevers bvba, totaalleverancier van hoogkwalitatieve producten voor de bakkerij, handelt rechtstreeks met producenten van over heel de wereld en volgt de productie op, voor iedere fruitsoort, ieder seizoen en iedere oogst opnieuw. Met 55 jaar ervaring in de aankoop/import van het beste fruit weet Jan Gevers als geen ander wat belangrijk is bij uw keuze van fruit.

Jan Gevers bvba volgt ook nauwgezet de verpakkingstrends op. Het nieuwste paradepaardje is de aseptische zak gevuld met abrikozenpulp – variëteit ‘Bulida’. Deze verpakking behoudt de structuur van het fruit zoals in een blik en bezorgt de verwerker een aantal grote voordelen zoals: geen geknoei met het openen van blikken, minder afval, gemakkelijk in gebruik. 

De aseptische zakken zijn beschikbaar in:

In individuele kartons:

Jan Gevers_Individuele verpakking aseptische zak

In bulk:                                                                                         

Jan Gevers_Bulk aseptische zak

Deze abrikozenpulp is nog steeds de Bulida-variëteit met herkomst Murcia (Spanje), topkwaliteit voor alle bakkerijdoeleinden.

Voor meer informatie bel 003214317811 of mail info@jangevers.be.  

Jan Gevers bvba biedt ook een groot gamma blikfruit en fruit in aseptische drums aan. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook
Hoe ga je om met de zomerhitte in de bakkerij?

Hoe ga je om met de zomerhitte in de bakkerij?

Het wordt de komende dagen erg warm in Nederland. Dat betekent dat de bakker in de bakkerij maatregelen moet treffen om de hitte de baas te blijven. Waar moet je allemaal op letten? Bakkers in bedrijf geeft tips!

Opleidingen Bakery Institute branche-erkend door SVH

Opleidingen Bakery Institute branche-erkend door SVH

De opleidingen van Bakery Institute zijn vanaf augustus opgenomen in het SVH Register Erkende Horecaopleidingen. Voor de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) zijn het de eerste opleidingen van buiten de horeca die branche-erkend worden.

‘Ik zie mezelf wel in een bakkerij werken’

‘Ik zie mezelf wel in een bakkerij werken’

Lotte van Kempen (16) zit in het derde jaar van haar vmbo-opleiding op het Wellant College in Alphen aan den Rijn. Ze doet een ‘snuffelstage’ bij Ella van Haeringen, die onder de naam Ella Bakt (@ellabakt) brood op bestelling maakt. “Mijn vader ging altijd naar Ella, ik vond het leuk om brood te maken. Nu help ik om de week een dag mee in de bakkerij.”