Puur kwaliteitsfruit voor de bakker

Jan Gevers

Een bakker maakt het verschil met een onovertroffen kwaliteit van zijn gebak en patisserie. De smaak van patisserie gemaakt met vakmanschap en een uitgelezen keuze van fruit doet uw klanten met plezier terugkomen.

Jan Gevers bvba, totaalleverancier van hoogkwalitatieve producten voor de bakkerij, handelt rechtstreeks met producenten van over heel de wereld en volgt de productie op, voor iedere fruitsoort, ieder seizoen en iedere oogst opnieuw. Met 55 jaar ervaring in de aankoop/import van het beste fruit weet Jan Gevers als geen ander wat belangrijk is bij uw keuze van fruit.

Jan Gevers bvba volgt ook nauwgezet de verpakkingstrends op. Het nieuwste paradepaardje is de aseptische zak gevuld met abrikozenpulp – variëteit ‘Bulida’. Deze verpakking behoudt de structuur van het fruit zoals in een blik en bezorgt de verwerker een aantal grote voordelen zoals: geen geknoei met het openen van blikken, minder afval, gemakkelijk in gebruik. 

De aseptische zakken zijn beschikbaar in:

In individuele kartons:

Jan Gevers_Individuele verpakking aseptische zak

In bulk:                                                                                         

Jan Gevers_Bulk aseptische zak

Deze abrikozenpulp is nog steeds de Bulida-variëteit met herkomst Murcia (Spanje), topkwaliteit voor alle bakkerijdoeleinden.

Voor meer informatie bel 003214317811 of mail info@jangevers.be.  

Jan Gevers bvba biedt ook een groot gamma blikfruit en fruit in aseptische drums aan. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook
Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Oproep: Brood met zuurstofrijk water - Wie experimenteert mee?

Bakker Gerard Hardeman van biologische bakkerij Gerard en Suus zoekt naar een goede methode om meer zuurstof toe te voegen aan leidingwater. In zijn ervaring zorgt het gebruik van zuurstofrijk water bij het brood bakken voor beter deeg en smaakvol brood. Wie experimenteert met hem mee?

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Showstukken afgestudeerde patissiers in etalage van Patisserie De Rouw

Vanwege de coronamaatregelen ging de eindpresentatie van de afgestudeerde patissiers van het Summa College in Eindhoven niet door. Dankzij Arthur en Doris de Rouw zijn de showstukken van vijf van deze eindexamenstudenten toch te bewonderen. In de etalage van patisserie De Rouw staan de chocolade showstukken waar de vijf studenten maanden mee bezig zijn...

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

Dekom presenteert digitale zomercatalogus

De nieuwe zomercatalogus van Dekom is verschenen. Bakkers, patissiers en chocolatiers kunnen deze downloaden op de website van de decoratiespecialist. Dekom is leverancier van decoraties voor bakkerijen, horeca en industrie.