Puratos helpt om uw klanten online te laten bestellen

Bakeronline_screenshot

Foto: Screenshot Bakeronline

Draag bij aan 'sociale afstand'

Terwijl de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) doorgaat, zien we de gewoonten van uw klanten veranderen; ze kiezen voor oplossingen waarmee ze de huidige gezondheidsadviezen en aanbevelingen voor sociale afstand mee kunnen respecteren. In plaats van naar uw winkel te gaan, geven ze meer en meer de voorkeur aan online bestellen en betalen.

Nog geen webshop?

Bakkers die nog niet over een webshop beschikken, willen we hierbij graag helpen. Het opzetten van een webshop kan een uitdaging zijn, omdat het tijd en technische middelen vergt waarover u nu wellicht niet beschikt. Daarom willen we u helpen door gratis en snel een (tijdelijke) webshop op te zetten, zodat u ook u uw klanten zo snel mogelijk online bestellen kunt bieden

Bakeronline – één klik verwijderd van uw eigen webshop

Het enige dat u hoeft te doen is u aan te melden bij Bakeronline en een lijst te sturen met producten en prijzen, eventueel foto’s. Bakeronline creëert daarmee  uw eigen  webshop  die het voor uw klanten zeer gemakkelijk maakt bij u te bestellen. De webshop geeft een overzicht van uw 20 meest populaire producten, met duidelijke productomschrijvingen, allergenen-informatie en online betalen via Ideal. Zodra de keuze gemaakt is, kan uw klant zelf kiezen wanneer hij zijn bestelling ophaalt. Bovendien hoeft hij niet in de rij te staan. En ook de online betaling helpt bij het handhaven van de hygiënemaatregelen en de sociale afstand. U ziet de bestellingen binnenkomen, hetgeen helpt in uw productieplanning en u hoeft geen ‘nee’ meer te verkopen in uw winkel.

Bakeronline bouwt uw webshop: eenvoudig, snel, gratis en zonder verplichtingen*.

Bakeronline biedt u:

  • Gepersonaliseerde webshop met een assortiment van max. 20 producten
  • Online betalingen via Ideal
  • Gepersonaliseerde communicatiematerialen voor in uw winkel*.

Benieuwd hoe uw eigen webshop eruit kan zien? Klik hier.

Geen verplichtingen

De gratis webshop blijft in ieder geval tot 31 mei in de lucht (eventueel langer als de coronacrisis langer duurt) en zal zonder tegenbericht worden stopgezet op de einddatum. Het gebruik ervan is volledig gratis en zonder enige verplichting nadien. Het enige wat u zelf betaalt zijn de Ideal transactiekosten à € 0,20 per transactie.

Als ook  u een eigen webshop binnen 48 uur wilt lanceren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bakeronline.com. Er wordt dan contact met u opgenomen om uw webshop zo snel mogelijk te realiseren.

Bakeronline is onderdeel van Puratos Groep en we vinden het in deze onzekere en uitdagende tijden gepast om de mogelijkheden van Bakeronline gratis aan u ter beschikking te stellen. Hiermee hopen we  u als ambachtelijke bakker te ondersteunen en ook uw klanten te helpen bij u te blijven kopen op een eenvoudige en bij deze situatie passende wijze.

Veel sterkte de komende periode en vooral: blijf gezond!

Het team van Puratos Nederland BV

 

Lees ook
Eten of gegeten worden

Eten of gegeten worden

Een beroemde uitspraak van Darwin luidt: “Het is niet de sterkste van een soort die overleeft, ook niet de intelligentste. Wel degene die zich het best aan veranderingen kan aanpassen.”

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

Ambachtelijk IJscentrum wijzigt coronaprotocol ijssalons per 1 juni

De coronamaatregelen voor de horeca worden vanaf 1 juni versoepeld. Daarom past Vereniging Ambachtelijk IJscentrum het bestaande protocol voor ijssalons aan naar de nieuwe voorwaarden. De basis die er al stond, is hiermee uitgebreid. “Dit protocol staat als een huis”, stelt voorzitter Teun Loonen namens de branchevereniging.

Creativiteit als wapen tegen coronacrisis

Creativiteit als wapen tegen coronacrisis

De coronacrisis hakt er flink in bij de Nederlandse voedingsspeciaalzaken. De brancheverenigingen van bakkers, slagers, viswinkels en slijters zien dramatische omzetverliezen én een enorme veerkracht en creativiteit. Hoe gaan de bakkers om met de coronacrisis?