Puratos helpt om uw klanten online te laten bestellen

Bakeronline_screenshot

Foto: Screenshot Bakeronline

Draag bij aan 'sociale afstand'

Terwijl de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) doorgaat, zien we de gewoonten van uw klanten veranderen; ze kiezen voor oplossingen waarmee ze de huidige gezondheidsadviezen en aanbevelingen voor sociale afstand mee kunnen respecteren. In plaats van naar uw winkel te gaan, geven ze meer en meer de voorkeur aan online bestellen en betalen.

Nog geen webshop?

Bakkers die nog niet over een webshop beschikken, willen we hierbij graag helpen. Het opzetten van een webshop kan een uitdaging zijn, omdat het tijd en technische middelen vergt waarover u nu wellicht niet beschikt. Daarom willen we u helpen door gratis en snel een (tijdelijke) webshop op te zetten, zodat u ook u uw klanten zo snel mogelijk online bestellen kunt bieden

Bakeronline – één klik verwijderd van uw eigen webshop

Het enige dat u hoeft te doen is u aan te melden bij Bakeronline en een lijst te sturen met producten en prijzen, eventueel foto’s. Bakeronline creëert daarmee  uw eigen  webshop  die het voor uw klanten zeer gemakkelijk maakt bij u te bestellen. De webshop geeft een overzicht van uw 20 meest populaire producten, met duidelijke productomschrijvingen, allergenen-informatie en online betalen via Ideal. Zodra de keuze gemaakt is, kan uw klant zelf kiezen wanneer hij zijn bestelling ophaalt. Bovendien hoeft hij niet in de rij te staan. En ook de online betaling helpt bij het handhaven van de hygiënemaatregelen en de sociale afstand. U ziet de bestellingen binnenkomen, hetgeen helpt in uw productieplanning en u hoeft geen ‘nee’ meer te verkopen in uw winkel.

Bakeronline bouwt uw webshop: eenvoudig, snel, gratis en zonder verplichtingen*.

Bakeronline biedt u:

  • Gepersonaliseerde webshop met een assortiment van max. 20 producten
  • Online betalingen via Ideal
  • Gepersonaliseerde communicatiematerialen voor in uw winkel*.

Benieuwd hoe uw eigen webshop eruit kan zien? Klik hier.

Geen verplichtingen

De gratis webshop blijft in ieder geval tot 31 mei in de lucht (eventueel langer als de coronacrisis langer duurt) en zal zonder tegenbericht worden stopgezet op de einddatum. Het gebruik ervan is volledig gratis en zonder enige verplichting nadien. Het enige wat u zelf betaalt zijn de Ideal transactiekosten à € 0,20 per transactie.

Als ook  u een eigen webshop binnen 48 uur wilt lanceren, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@bakeronline.com. Er wordt dan contact met u opgenomen om uw webshop zo snel mogelijk te realiseren.

Bakeronline is onderdeel van Puratos Groep en we vinden het in deze onzekere en uitdagende tijden gepast om de mogelijkheden van Bakeronline gratis aan u ter beschikking te stellen. Hiermee hopen we  u als ambachtelijke bakker te ondersteunen en ook uw klanten te helpen bij u te blijven kopen op een eenvoudige en bij deze situatie passende wijze.

Veel sterkte de komende periode en vooral: blijf gezond!

Het team van Puratos Nederland BV

 

Lees ook
Corona op de werkvloer?

Corona op de werkvloer?

Volgens de Ziektewet betaalt de werkgever maximaal twee jaar lang loon door bij ziekte, dat is niet anders bij het coronavirus. Huisgenoten van patiënten met COVID-19 en mensen die in gebieden zijn geweest waar het coronavirus heerst en die verkoudheidsklachten of koorts hebben, maken eveneens aanspraak op loondoorbetaling wegens ziekte.

Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Het virus Covid-19 heeft een grote impact op kleine lokale ondernemers. Zo ook op de Nederlandse chocolatiers. Normaal gesproken is Pasen voor hen een van de piekmomenten, maar nu blijven veel klanten weg. Daarom brengt het Belgische chocolademerk Callebaut het online platform ‘Not Without My Chocolate’ naar Nederland

Van der Pol steunt het Rode Kruis

Van der Pol steunt het Rode Kruis

De wereld is in de ban van het coronavirus. De maatregelen die worden genomen tegen de verspreiding van het virus hebben een grote medische en sociale impact. Als familiebedrijf in de foodsector wil Van der Pol graag iets doen om te helpen en steunt het Rode Kruis.