Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

Ireks Bolino

IREKS introduceert een nieuwe brochure waarin een aantal veelzijdige hartige recepten voor u geselecteerd zijn waarbij het water je in de mond loopt. BOLINO RSPO SG is een product waarbij uw eigen ideeën en creativiteit qua recepten en vullingen werkelijkheid worden.

BOLINO RSPO SG is een 50 % product voor de bereiding van hartige en zoete broodproducten met een zachte kruim en een "korte" afbeet. Dit product is zowel machinaal als handmatig te verwerken. Bij alle vullingen heeft het een prima deegstabiliteit en een korte afbeet.  Bovendien is BOLINO RSPO SG een bewezen kampioensproduct voor worstenbroodjes. Maar u maakt hiermee ook de lekkerste quiches, plaatpizza’s en snacks. Alle varianten gemaakt met BOLINO RSPO SG zijn na bereiding nog prima op te warmen in oven of magnetron.

Bovendien is BOLINO RSPO SG gecertificeerd waardoor u ervan verzekerd bent dat het product duurzame palmolie bevat.

Bent u geïnteresseerd in onze variaties gemaakt met BOLINO RSPO SG? Vraag er naar bij uw IREKS baktechnisch adviseur of mail naar: marketing@ireks.nl..

Meer over
Lees ook
Heerlijke recepten voor op en bij de BBQ!

Heerlijke recepten voor op en bij de BBQ!

Het BBQ seizoen is begonnen, en naast de traditionele BBQ-broden heeft IREKS voor u een aantal 'zonnige' recepten gebundeld voor op en bij de BBQ om smakelijk het BBQ seizoen in te gaan. Zelfs aan het toetje is gedacht! Met REX RUSTICA maakt u de heerlijkste Duchetta’s, Breekbroden, Foccacia’s, in verschillende maten en varianten! Een folder vol inspiratie.

HAPPY VALENTINE!

HAPPY VALENTINE!

Wie wil zijn/haar allerliefste nu niet verrassen met deze heerlijke Naked Cake met bosvruchten in hartvorm? Deze Naked Cake is gevuld met een gele room met een natuurlijk Bourbon vanille aroma, slagroom, Bosvruchtenjam en gedecoreerd met bosvruchten.

Ireks introduceert Plusminus volkoren

Ireks introduceert Plusminus volkoren

Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. Grondstoffenproducent Ireks springt hier op in en introduceert Plusminus volkoren. Voor koolhydraat verlaagd speciaalbrood dat naar ‘gewoon’ lekker brood smaakt en perfect om het nieuwe jaar goed te beginnen.