Voor al uw gebak een goede bodem

Royal Smilde Bakery heeft zich, met meer dan een halve eeuw ervaring, ontwikkeld tot een trotse expert op het gebied van alle soorten gebaksbodems. De bodems van Royal Smilde Bakery worden al sinds 1964 gebruikt door ambachtelijke bakkers als basis voor taart en gebak. Met de merken Van de Leur en Pruvé bieden zij een range bodems van verschillende soorten deeg. Sinds 2018 zijn hier ook tarteletten aan toegevoegd.

Gevulde tarteletten - Ready to Serve

Wanneer je producten snel kan presenteren bespaar je tijd én geld. Daarom heeft Royal Smilde Bakery een range gevulde tarteletten geïntroduceerd die al klaar zijn om te serveren. Alleen ontdooien, een eventuele ‘finishing touch’ en klaar!

Deze tarteletten zijn verkrijgbaar in de smaken: Framboos, Abrikoos, Bosvruchten, Citroen, Appel en Peer.

Wilt u meer informatie of direct bestellen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of kijk op onze website: www.smildebakery.com.

Tijdlijn Tarteletten:

  • Middeleeuwen: van deeg werden bakjes gemaakt waarin zoete en hartige vullingen mee werden gebakken.
  • 19e eeuw: rijke elite neemt bakkers in dienst om nieuwe, grote en ingewikkelde showstoppers te presenteren tijdens banketten
  • ’30: de eerste ‘salon de thé’  in Parijs waar gebak en thee samen geserveerd werden.
  • ’40: ontwikkeling van individuele gebakjes ipv grote taarten
  • ’70: ontwikkeling van moderne Franse patisserie tot de recepten die we nu kennen
 

Altijd op de hoogte blijven?