Nieuw kassasysteem voor bakkers

kassamaat

Wilt u een betaalbare kassa, waarmee u productielijsten kan uitdraaien, bestellingen kan invoeren en waar een webshop compleet geïntegreerd is? Dan is het nieuwe kassasysteem van Bakkersmaat iets voor u! Maar ook als u alleen kassa wilt draaien kan het interessant voor u zijn.

Bakkersmaat heeft samen met een aantal bakkers het kassasysteem; Kassamaat ontwikkeld. Een systeem speciaal voor bakkers dat eenvoudig, snel en betrouwbaar is. Kassamaat is een kassa zonder poespas, een kassa die de bakker echt verder helpt zonder torenhoge kosten.

Gemak

Handmatig productielijsten aanmaken is verleden tijd. Met een druk op de knop print u een volledige productie overzicht. De geschreven bestelboeken kunnen dus de kast in! Kassamaat werkt als bestel- en kassasysteem in één. Of bestellingen nu telefonisch, via de website of via de winkel doorgeven worden, alles wordt verzameld op één plek. Overzichtelijk, gemakkelijk en erg tijdbesparend

Betaalbaar

Kassamaat is een betaalbare en betrouwbare kassa. Lage investeringskosten en geen dure licenties. Een ideale oplossing die voor ieder bakker binnen handbereik is. Deze visie komt voort uit de bedrijfsvisie van Bakkersmaat, de maat van de bakker.

www.bakkersmaat.nl/kassamaat

Lees ook
De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

De kracht van beeld - ‘Gebruik geen tl-licht’

Door de populariteit van sociale media is iedere ondernemer één klik verwijderd van zijn doelgroep. Drie versondernemers, een foodblogger en een culinair fotograaf vertellen hoe je met de juiste beelden de aandacht grijpt van de vluchtige consument.

8 jaar Bakery Institute

8 jaar Bakery Institute

860 raampjes, 250 carrièreswitchers die een negenweekse opleiding volgden en inmiddels al bijna 30 bakkerijen van oud-studenten. Bakery Institute bestaat acht jaar en dat mag gevierd worden. Acht keer over verleden, heden en toekomst.

De tijd verstrijken voor een goede staaf

De tijd verstrijken voor een goede staaf

Met de feestdagen voor de deur stijgt de vraag naar banket- en amandelstaven. Ik zou aan een keurmeester willen vragen wat maakt een goede banketstaaf en wat ziet hij niet altijd goed gaan?