Nieuw kassasysteem voor bakkers

kassamaat

Wilt u een betaalbare kassa, waarmee u productielijsten kan uitdraaien, bestellingen kan invoeren en waar een webshop compleet geïntegreerd is? Dan is het nieuwe kassasysteem van Bakkersmaat iets voor u! Maar ook als u alleen kassa wilt draaien kan het interessant voor u zijn.

Bakkersmaat heeft samen met een aantal bakkers het kassasysteem; Kassamaat ontwikkeld. Een systeem speciaal voor bakkers dat eenvoudig, snel en betrouwbaar is. Kassamaat is een kassa zonder poespas, een kassa die de bakker echt verder helpt zonder torenhoge kosten.

Gemak

Handmatig productielijsten aanmaken is verleden tijd. Met een druk op de knop print u een volledige productie overzicht. De geschreven bestelboeken kunnen dus de kast in! Kassamaat werkt als bestel- en kassasysteem in één. Of bestellingen nu telefonisch, via de website of via de winkel doorgeven worden, alles wordt verzameld op één plek. Overzichtelijk, gemakkelijk en erg tijdbesparend

Betaalbaar

Kassamaat is een betaalbare en betrouwbare kassa. Lage investeringskosten en geen dure licenties. Een ideale oplossing die voor ieder bakker binnen handbereik is. Deze visie komt voort uit de bedrijfsvisie van Bakkersmaat, de maat van de bakker.

www.bakkersmaat.nl/kassamaat

Lees ook
Kansen voor bakkers tijdens de feestdagen

Kansen voor bakkers tijdens de feestdagen

De herfst doet zijn intrede. Tijd om ons op te maken voor de feestdagen. Die zullen er dit jaar anders uitzien dan anders. De wens om uit te pakken zal er echter niet minder om zijn, bijvoorbeeld met lekker eten. Leveranciers proberen de bakker zoveel mogelijk te ontzorgen en de kans te geven zich te onderscheiden. Met vandaag Sonneveld en Royal Steensma.

Voorkomen is beter

Voorkomen is beter

Een interessante vraag die je jezelf als ondernemer af en toe moet stellen: waarom koopt iemand niet bij mij? Vertaald naar de NBOV luidt die: waarom wordt iemand geen lid van de NBOV? De laatste weken heb ik daarom veel contact gehad met ondernemers die de toegevoegde waarde van de NBOV niet zien. Sommigen zijn nooit lid geweest; anderen hebben recent...

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in Bedrijf, lanceert op 19 oktober Foodbanen.nu. Door de samenwerking met een aantal andere uitgevers groeit deze nieuwe vacaturewebsite voor de Agro, Food & Drinks-branches binnen een paar weken naar een bereik van meer dan 300.000 professionals.