Wilt u een betaalbare kassa, waarmee u productielijsten kan uitdraaien, bestellingen kan invoeren en waar een webshop compleet geïntegreerd is? Dan is het nieuwe kassasysteem van Bakkersmaat iets voor u! Maar ook als u alleen kassa wilt draaien kan het interessant voor u zijn.

Bakkersmaat heeft samen met een aantal bakkers het kassasysteem; Kassamaat ontwikkeld. Een systeem speciaal voor bakkers dat eenvoudig, snel en betrouwbaar is. Kassamaat is een kassa zonder poespas, een kassa die de bakker echt verder helpt zonder torenhoge kosten.

Gemak

Handmatig productielijsten aanmaken is verleden tijd. Met een druk op de knop print u een volledige productie overzicht. De geschreven bestelboeken kunnen dus de kast in! Kassamaat werkt als bestel- en kassasysteem in één. Of bestellingen nu telefonisch, via de website of via de winkel doorgeven worden, alles wordt verzameld op één plek. Overzichtelijk, gemakkelijk en erg tijdbesparend

Betaalbaar

Kassamaat is een betaalbare en betrouwbare kassa. Lage investeringskosten en geen dure licenties. Een ideale oplossing die voor ieder bakker binnen handbereik is. Deze visie komt voort uit de bedrijfsvisie van Bakkersmaat, de maat van de bakker.

www.bakkersmaat.nl/kassamaat

Altijd op de hoogte blijven?