Najaarsbrochure Mona Lisa verschenen

Mona Lisa najaarsbrochure

De nieuwe najaarsbrochure van Mona Lisa is verschenen. In de brochure staat een uitgebreid assortiment thema- en seizoensdecoraties gericht op Halloween, herfst, Sinterklaas, winter en Kerst. 

"Om jouw feestelijke najaarsassortiment een vernieuwende finishing touch te geven, lanceren we een aantal nieuwe designs", staat er te lezen op de website van Mona Lisa. "Ontdek onze reeks knapperige strooisels en inclusies. De Metallic Chocolade ChocRocks en Flakes zijn door de glimmende afwerking de perfecte toevoeging op jouw feestelijke lekkernijen! En probeer daarnaast ook eens onze nieuwe elegante Thin Pencils en Wavy ChocoPlates in donkere en karamelchocolade. Een heerlijke verwennerij om jouw gebak en patisserie mee af te werken."

Download de najaarsbrochure op de website van Mona Lisa

Lees ook
Callebaut zet weer een stap vooruit in duurzaam geteelde cacao

Callebaut zet weer een stap vooruit in duurzaam geteelde cacao

We houden allemaal van chocolade en we willen dat die voor altijd blijft bestaan. Daarvoor moet duurzame chocolade de norm worden. Callebaut loopt al sinds 2012 voorop in duurzaam geteelde cacao. Maar onze ambities gaan verder. Wij nemen onze verantwoordelijkheid met gedurfde doelen die we tegen 2025 bereikt willen hebben.

Vier tips om je vaste klanten te behouden... En nieuwe klanten aan te trekken

Vier tips om je vaste klanten te behouden... En nieuwe klanten aan te trekken

In coronatijd is het belangrijker dan ooit om je vaste klanten te behouden én nieuwe klanten aan te trekken. Daarbij zijn creativiteit en ondernemingslust sleutelwoorden. Om je te stimuleren eruit te halen wat erin zit vind je hieronder een aantal tips. Doe er je voordeel mee!

Chocolate Academy Belgium organiseert webinar voor moederdag

Chocolate Academy Belgium organiseert webinar voor moederdag

Speciaal voor moederdag organiseert de Chocolate Academy Belgium een webinar. Chef Dries Delanghe inspireert chocolatiers en patissiers met chocolade creaties en taart.