Najaarsbrochure Mona Lisa verschenen

Mona Lisa najaarsbrochure

De nieuwe najaarsbrochure van Mona Lisa is verschenen. In de brochure staat een uitgebreid assortiment thema- en seizoensdecoraties gericht op Halloween, herfst, Sinterklaas, winter en Kerst. 

"Om jouw feestelijke najaarsassortiment een vernieuwende finishing touch te geven, lanceren we een aantal nieuwe designs", staat er te lezen op de website van Mona Lisa. "Ontdek onze reeks knapperige strooisels en inclusies. De Metallic Chocolade ChocRocks en Flakes zijn door de glimmende afwerking de perfecte toevoeging op jouw feestelijke lekkernijen! En probeer daarnaast ook eens onze nieuwe elegante Thin Pencils en Wavy ChocoPlates in donkere en karamelchocolade. Een heerlijke verwennerij om jouw gebak en patisserie mee af te werken."

Download de najaarsbrochure op de website van Mona Lisa

Lees ook
Callebaut lanceert zuivelvrije chocolade NXT

Callebaut lanceert zuivelvrije chocolade NXT

Callebaut lanceert de volledig veganistische chocolade onder de naam NXT. De chocolade is speciaal ontwikkeld voor chefs en patissiers en de smaak komt volgens het bedrijf zo dicht mogelijk in de buurt bij die van originele Belgische chocolade. Daarnaast lanceert Callebaut een digitaal platform waar chefs inspiratie voor recepten kunnen opdoen.

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Dubbele special IJscentrum: drageren en grab & go chocolade

Het IJscentrum komt in maart met een dubbele special voor ijsbereiders, bakkers en banketbakkers. Met Drageren en Grab&Go Chocolade kunnen deze ondernemers hun omzet een flinke boost geven.

Callebaut presenteert inspiratiemagazine voor de feestdagen

Callebaut presenteert inspiratiemagazine voor de feestdagen

Chocolade is en blijft hot, en mag dus niet ontbreken in de bakkerijvitrine. zeker niet nu de feestdagen in zicht zijn. Callebaut komt met een nieuw bakkerij-inspiratiemagazine om je te helpen aan de hoge eisen van (ook jonge) klanten te voldoen. Daarnaast kun je een webinar volgen over de geheimen van de chocoladetaart en -tartelette, eersteklas bestsellers.