Met trots presenteren wij u Veliche Gourmet, nu online verkrijgbaar in Nederland!

Veliche Gourmet

Veliche Gourmet is een 100% duurzaam chocolademerk dat is ontwikkeld door professionals met een passie voor chocolade. Het resultaat is gewoon écht lekkere chocolade voor een eerlijke prijs. Premium om zijn smaak en kwaliteit. 

Ons geheim? Een veelzijdig assortiment van Belgische chocolade en cacao, te gebruiken voor iedere applicatie en toegankelijk voor iedere professional. De 12 mm chocolade druppels, oftewel Veliche dots, zijn namelijk eenvoudig om te smelten en te verwerken. Bovendien staat de juiste smelttemperatuur voor het tempereren op de verpakking zodat je chocolade altijd mooi glanzend en knapperig wordt. Ideaal voor chefs die iedere dag weer de lekkerste creaties willen maken.

Wil jij opvallen door topkwaliteit chocolade te verwerken in jouw recepten? Heb je morgen chocolade nodig, maar geen tijd om naar de groothandel te gaan? Of wil jij gewoon heerlijke, verantwoorde chocolade voor een eerlijke prijs?

Bestel dan het Chocolade Proefpakket op www.veliche.nl en proef onze 4 favoriete chocolades voor slechts €12,50 incl. verzending. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

Lees ook
Bezoek aan Selmi fabriek in Italië - Chocolade-inspiratie voor bakker

Bezoek aan Selmi fabriek in Italië - Chocolade-inspiratie voor bakker

Hoor je Italië, dan denk je aan pizza, pasta, risotto en natuurlijk ijs. Maar na een fabrieksbezoek en training bij Selmi denken deze bakkers zeker ook aan chocolade. Wiet Koenen, mede-eigenaar van Henk Koenen Chocolate Technology, organiseerde de reis naar Italië. “Tijdens de terugvlucht komen altijd notitieboekjes tevoorschijn om ideeën uit te werken.”

Van Delft wordt chocoladewinkel met kerst

Van Delft wordt chocoladewinkel met kerst

De keten van Van Delft, bekend van hun uitgebreide aanbod van luxe pepernoten, wordt na 5 december omgebouwd naar ‘kerstwinkels’ met een chocolade assortiment van 25 verschillende producten.

Winnaar exclusieve chocoladeletter van Coco & Sebas bekend

Winnaar exclusieve chocoladeletter van Coco & Sebas bekend

Kathy van de Schoot uit Oirschot won de Swarowski kristallen bezette chocoladeletter van Cocos & Sebas. Het Brabantse chocolademerk Coco & Sebas gaf deze exclusieve chocoladeletter met een waarde van 1.000 euro weg vanwege de opening van de nieuwe brandstore in ‘s-Hertogenbosch.