Met trots presenteren wij u Veliche Gourmet, nu online verkrijgbaar in Nederland!

Veliche Gourmet

Veliche Gourmet is een 100% duurzaam chocolademerk dat is ontwikkeld door professionals met een passie voor chocolade. Het resultaat is gewoon écht lekkere chocolade voor een eerlijke prijs. Premium om zijn smaak en kwaliteit. 

Ons geheim? Een veelzijdig assortiment van Belgische chocolade en cacao, te gebruiken voor iedere applicatie en toegankelijk voor iedere professional. De 12 mm chocolade druppels, oftewel Veliche dots, zijn namelijk eenvoudig om te smelten en te verwerken. Bovendien staat de juiste smelttemperatuur voor het tempereren op de verpakking zodat je chocolade altijd mooi glanzend en knapperig wordt. Ideaal voor chefs die iedere dag weer de lekkerste creaties willen maken.

Wil jij opvallen door topkwaliteit chocolade te verwerken in jouw recepten? Heb je morgen chocolade nodig, maar geen tijd om naar de groothandel te gaan? Of wil jij gewoon heerlijke, verantwoorde chocolade voor een eerlijke prijs?

Bestel dan het Chocolade Proefpakket op www.veliche.nl en proef onze 4 favoriete chocolades voor slechts €12,50 incl. verzending. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

Lees ook
Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter winnen Dobla Pastry Battle 2020

Vader en dochter Klaassens van Restaurant Pure C** wonnen op de laatste dag van de Horecava de Dobla Pastry Battle 2020. Zij lieten vijf andere teams achter zich in deze patisseriewedstrijd voor banket- en chocoladeprofessionals.

SureChoc-partnerschap ontwikkelt suikerarme chocolade

SureChoc-partnerschap ontwikkelt suikerarme chocolade

Onderzoekers van de universiteit van Reading hebben samen met partners uit het bedrijfsleven een chocoladereep ontwikkeld met bijna de helft minder suiker dan normaal. In de receptuur wordt gebruik gemaakt van een mineraal dat de suikers efficiënter in contact brengt met de smaakpapillen op de tong. Bij consumententests kreeg de reep een respectabele...

Bezoek aan Selmi fabriek in Italië - Chocolade-inspiratie voor bakker

Bezoek aan Selmi fabriek in Italië - Chocolade-inspiratie voor bakker

Hoor je Italië, dan denk je aan pizza, pasta, risotto en natuurlijk ijs. Maar na een fabrieksbezoek en training bij Selmi denken deze bakkers zeker ook aan chocolade. Wiet Koenen, mede-eigenaar van Henk Koenen Chocolate Technology, organiseerde de reis naar Italië. “Tijdens de terugvlucht komen altijd notitieboekjes tevoorschijn om ideeën uit te werken.”