Met trots presenteren wij u Veliche Gourmet, nu online verkrijgbaar in Nederland!

Veliche Gourmet

Veliche Gourmet is een 100% duurzaam chocolademerk dat is ontwikkeld door professionals met een passie voor chocolade. Het resultaat is gewoon écht lekkere chocolade voor een eerlijke prijs. Premium om zijn smaak en kwaliteit. 

Ons geheim? Een veelzijdig assortiment van Belgische chocolade en cacao, te gebruiken voor iedere applicatie en toegankelijk voor iedere professional. De 12 mm chocolade druppels, oftewel Veliche dots, zijn namelijk eenvoudig om te smelten en te verwerken. Bovendien staat de juiste smelttemperatuur voor het tempereren op de verpakking zodat je chocolade altijd mooi glanzend en knapperig wordt. Ideaal voor chefs die iedere dag weer de lekkerste creaties willen maken.

Wil jij opvallen door topkwaliteit chocolade te verwerken in jouw recepten? Heb je morgen chocolade nodig, maar geen tijd om naar de groothandel te gaan? Of wil jij gewoon heerlijke, verantwoorde chocolade voor een eerlijke prijs?

Bestel dan het Chocolade Proefpakket op www.veliche.nl en proef onze 4 favoriete chocolades voor slechts €12,50 incl. verzending. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis.

Lees ook
Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Callebaut steunt lokale chocolatiers met online platform ‘Not Without My Chocolate’

Het virus Covid-19 heeft een grote impact op kleine lokale ondernemers. Zo ook op de Nederlandse chocolatiers. Normaal gesproken is Pasen voor hen een van de piekmomenten, maar nu blijven veel klanten weg. Daarom brengt het Belgische chocolademerk Callebaut het online platform ‘Not Without My Chocolate’ naar Nederland

Chocolade ‘lotusbloem’ dessert

Chocolade ‘lotusbloem’ dessert

ijdens Bakkersvak 2020 demonstreerde ik namens het Dutch Pastry Team de chocolade ‘lotusbloem’ ", vertelt Peter Remmelszwaai. "Het dessert is al enige tijd, in verschillende uitvoeringen,populair op social media. Ik heb er een eigen draai aan gegeven zodat de chocoladebloemen goed vooraf te maken zijn."

Meer verdieping dankzij het meesterschap

Meer verdieping dankzij het meesterschap

IJs zit in het DNA van banketbakkerszoon Piet Tamminga. Sinds voorjaar 2019 mag hij zich SVH Meesterijsbereider noemen. In Puur Tamminga in Veenendaal combineert hij de verkoop van ijs met pastisserie en chocolade. Duurzaamheid is daarbij de rode draad. De meestertitel geeft hem vleugels. “Ik ben nog meer met het vak bezig.”