Meer beeld en minder klikken op nieuwe website Royal Steensma

royal steensma

Royal Steensma heeft haar website volledig vernieuwd en uitgebreid. De look & feel is compleet anders: veel meer beeldend, meer passend bij waar het bedrijf nu staat. De site navigeert verder veel gemakkelijker, steekt simpeler en logischer in elkaar en is overzichtelijker. Bezoekers vinden nu veel sneller wat ze zoeken, zonder veelvuldig te moeten klikken. Dat laatste was een uitdaging, gezien het uitgebreide assortiment dat Royal Steensma als totaalleverancier voor de bakker in huis heeft.

Meer visueel
Handig is verder de zoekfunctie die aan de site is toegevoegd, net als de printfunctie voor de recepten. Wie de recepten bekijkt, ziet ook meteen dat de vormgeving veel meer visueel is gemaakt ten opzichte van de oude site. Ook is er een duidelijk onderscheid gemaakt in doelgroepen: bakkers/professionals en retailers. De site is tenslotte naast het Nederlands, ook te lezen in het Duits en Engels.

Verbetertips
Surf snel naar www.steensma.com en ervaar de nieuwe website zelf! Komt u nog verbeterpuntjes tegen of heeft u tips en suggesties voor verdere upgrading, dan horen we dat graag. Stuur uw reactie naar marketing@steensma.com. Inzenders worden beloond met het jubileumboek dat vorig jaar is gemaakt vanwege het 180-jarig bestaan van Royal Steensma.

Lees ook
Burgemeester Buma krijgt college over oranjekoek

Burgemeester Buma krijgt college over oranjekoek

De burgemeester van Leeuwarden, Sybrand van Haersma Buma, bezocht 10 september de productielocatie van Royal Steensma in deze gemeente. Tijdens zijn bezoek kreeg Buma 'college' over de Friese oranjekoek, kreeg een rondleiding door de fabriek en werd bijgepraat over de ontwikkeling van het Bakery Sweets Center.

Nieuwe website BakkersVakWedstrijden

Nieuwe website BakkersVakWedstrijden

De website van BakkersVakWedstrijden is vernieuwd. Het bestuur van het noodzakelijk om de website te updaten omdat "de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan". De website heeft een nieuwe look & feel gekregen, navigeert veel gemakkelijker, is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker.

Royal Steensma: alle aandacht voor brood

Royal Steensma: alle aandacht voor brood

2020 wordt het jaar van het brood. Tenminste, als het aan Royal Steensma ligt. Met de slogan ‘Brood, elke dag speciaal’ vestigt het bedrijf alle aandacht op brood. Tijdens Bakkersvak laat Royal Steensma onder meer innovaties zien op het gebied van broodingrediënten. Er wordt live brood gebakken en natuurlijk kan er geproefd worden.