Meer beeld en minder klikken op nieuwe website Royal Steensma

royal steensma

Royal Steensma heeft haar website volledig vernieuwd en uitgebreid. De look & feel is compleet anders: veel meer beeldend, meer passend bij waar het bedrijf nu staat. De site navigeert verder veel gemakkelijker, steekt simpeler en logischer in elkaar en is overzichtelijker. Bezoekers vinden nu veel sneller wat ze zoeken, zonder veelvuldig te moeten klikken. Dat laatste was een uitdaging, gezien het uitgebreide assortiment dat Royal Steensma als totaalleverancier voor de bakker in huis heeft.

Meer visueel
Handig is verder de zoekfunctie die aan de site is toegevoegd, net als de printfunctie voor de recepten. Wie de recepten bekijkt, ziet ook meteen dat de vormgeving veel meer visueel is gemaakt ten opzichte van de oude site. Ook is er een duidelijk onderscheid gemaakt in doelgroepen: bakkers/professionals en retailers. De site is tenslotte naast het Nederlands, ook te lezen in het Duits en Engels.

Verbetertips
Surf snel naar www.steensma.com en ervaar de nieuwe website zelf! Komt u nog verbeterpuntjes tegen of heeft u tips en suggesties voor verdere upgrading, dan horen we dat graag. Stuur uw reactie naar marketing@steensma.com. Inzenders worden beloond met het jubileumboek dat vorig jaar is gemaakt vanwege het 180-jarig bestaan van Royal Steensma.

Lees ook
Gijs Kuijntjes volgt Evert-Jan van Egteren op bij Royal Steensma

Gijs Kuijntjes volgt Evert-Jan van Egteren op bij Royal Steensma

Evert-Jan van Egteren, salesmanager Ambacht/Food Service, neemt na bijna 12 jaar afscheid van Royal Steensma en wordt eigenaar van een Coop-supermarkt met bakkerij in zijn woonplaats Uddel. Gijs Kuijntjes volgt Van Egteren per 24 november op.

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Veenhuizen Groep introduceert 3-pans Multipan op Horecava

Op de Horecava 2022 lanceert Veenhuizen Groep een nieuwe variant van de Multipan, een 3-pans-tafelmodel. Daarnaast staat de vakbeurs van de horeca voor Veenhuizen ook in het teken van een intensievere samenwerking met de lange-termijnpartners Vipam en Royal Steensma.

Oliebollendemo met Meester Boulanger Hiljo Hillebrand

Oliebollendemo met Meester Boulanger Hiljo Hillebrand

Op 5 en 6 oktober organiseren Royal Steensma, EverBake Group en Royal Smilde Natura een oliebollendemo in Vlaardingen.