Marketingrapport Bakkerijbranche 2019

marketing rapport bakkerijbranche

Het Marketingrapport Bakkerijbranche 2019 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers en hun marktposities, het mediagebruik en de ontwikkelingen in de bakkerijbranche in Nederland.

Het oriëntatie- en inkoopgedrag van bakkerijen (productie en verkoop) is helder in beeld gebracht. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het rapport is dan ook de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid. Naast de onderzoeksresultaten bevat het onderzoeksrapport tevens diverse analyses van de database van alle bakkerijen in het Handelsregister, informatie die middels deskresearch is verzameld, social media analyses van Coosto en zoekanalyses via Google. Bij diverse thema’s zijn de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek. Daarnaast wordt er bij diverse thema’s en onderscheid gemaakt tussen type bakkerij: industrieel versus ambachtelijk en zelfstandig versus formule/keten. Hierdoor bent u in staat om in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de branche. Vormen bakkerijen uw doelgroep dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.

Meer weten over het Marketingrapport Bakkerijbranche 2019? Klik dan hier!

Lees ook
Stichting Ambachtelijke Bakkerij present op Bakkersvak

Stichting Ambachtelijke Bakkerij present op Bakkersvak

De Stichting Ambachtelijke Bakkerij (SAB) is er voor bakkers, ondernemers en bakkerijmedewerkers. Daarom is de stichting uiteraard present op de aankomende editie van Bakkersvak in Gorinchem op 1, 2 en 3 maart aanstaande. Net als voorgaande jaren deelt de SAB een stand met de NBA en de NBOV. Kom je langs?

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

‘Ik speel een spelletje met het deeg’

Lisette Noij (21) heeft de bakkersopleiding op het ROC Nijmegen afgerond en is daarna direct begonnen als broodbakker bij het bedrijf van Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven in Oisterwijk. “Het is steeds een uitdaging om mezelf te verbeteren.”

Didammer bakker Seegers overgenomen door Bakkerij van Bentum

Didammer bakker Seegers overgenomen door Bakkerij van Bentum

Bakkerij van Bentum neemt Bakkerij Seegers over. Tot eind februari is de winkel aan de Spoorstraat in Didam nog open als Bakkerij Seegers. Daarna opent de bakkerij begin maart de deuren als de tweede vestiging van Bakkerij van Bentum. De overname betekent het einde van de 125 jarige geschiedenis van bakkerij Seegers.