PATISSERIE | Bij Debic helpen we je graag een handje: we delen niet alleen onze producten met je, maar ook waardevolle tips, masterclasses, technieken en recepten. Zo willen we je ook graag inspireren door te laten zien wat andere professionele handen met onze producten maken. We werken met befaamde patissiers – onze ambassadeurs – die de wereld durven te tonen wat ze kunnen.  

We hechten veel waarde aan creativiteit en vakmanschap. Al meer dan honderd jaar maken we room- en boterproducten die in de handen van professionals worden omgetoverd tot de mooiste creaties. Want, wat je met je eigen handen maakt, is altijd uniek: het onderscheidt je van de massa en geeft je patisserie zijn eigen signatuur.

De Debic-ambassadeurs zijn er voor jou 

Debic Deeg vormen (© Debic)

Debic werkt met patissiers met internationale faam die wereldwijd actief zijn. Waar ze ook zijn, ze streven naar de hoogste kwaliteit, ongeacht de uitdagingen die op hen afkomen. Ze zoeken naar manieren om het beste van zichzelf te geven. Maar wat is dat precies? Daarin is elk van onze ambassadeurs uniek. Ze hebben één ding met elkaar gemeen: ze vertrouwen allemaal op de producten van Debic. Fundamenteel goed en van constante kwaliteit. Hun deskundige handen zullen je laten zien wat er allemaal mogelijk is met de hulp van Debic; ook in jouw bakkerij! 

Laat je inspireren door onze ambassadeurs  

Frank Haasnoot 

Frank Haasnoot “Mijn producten zijn makkelijk te maken, maar moeilijk te kopiëren.” (© Debic)

Frank Haasnoot is een allround patissier die over de hele wereld masterclasses geeft en zijn inspiratie op internationaal niveau deelt. Hij heeft een succesvolle webshop en verschillende internationale Amazon-winkels, waar hij apparatuur voor de horeca en patisserie- en chocoladewinkels verkoopt. Hij houdt ervan om collega's en consumenten voortdurend te verbazen. “Het is fantastisch wanneer mensen zeggen: ‘Wauw! Hoe heeft hij dat in godsnaam gemaakt?’ Maar tegelijk probeer ik er ook voor te zorgen dat mijn creaties door iedereen gemaakt kunnen worden. Natuurlijk mogen ze ook niet te voor de hand liggend zijn. Mijn producten zijn makkelijk te maken, maar moeilijk te kopiëren.”

Michał Doroszkiewicz

Michał Doroszkiewicz “Patissiers spreken met hun handen.” (© Debic)

 In 2016 werd patissier Michał Doroszkiewicz in Polen uitgeroepen tot ‘Industry Personality of the Year’. En dat betekent veel voor hem. “Ik heb leren bakken van mijn moeder, in mijn geboortestad Bialystok. Op zaterdag- of zondagochtend bakten we altijd een taart voor na het diner op zondag. In die tijd waren er daar geen patisseriewinkels, dus mijn moeder bakte onze lekkernijen zelf. Zij was mijn eerste lerares en bracht mij de liefde voor het werken met seizoensproducten bij. Op 15-jarige leeftijd ging ik naar de patisserieschool in Poznán en volgde ik een opleiding bij Wojciech Kandulski, die een zeer gerenommeerde zaak had. Dat opende internationale deuren voor mij. Ik was jurylid bij nationale en internationale professionele wedstrijden en vertegenwoordigde Polen waar ik maar kon. Toen ik in 2016 de Industry Personality of the Year-award kreeg, vielen alle puzzelstukjes samen. Ik had het gevoel dat al mijn inspanningen tot dan toe enorm gewaardeerd werden.”

Download de brochure

E-maill_ambassador_GIF_download_NOW-Bakery-BE-NL-NL_GIF (2)

 

Altijd op de hoogte blijven?