Wat je met je eigen handen maakt, is altijd uniek en geeft je patisserie zijn eigen signatuur. We helpen je graag verder met onze producten, tips, technieken en recepten. Daarnaast laten we je zien wat onze ambassadeurs met Debic-producten maken. Laat je inspireren door hun creaties en ontdek hoe Debic jouw bakkerij naar een hoger niveau kan tillen. Samen zorgen we ervoor dat jouw patisserie altijd opvalt en indruk maakt!
Verbazen
De Nederlandse patissier Frank Haasnoot houdt ervan om collega’s en consumenten voortdurend te verbazen. “Het is fantastisch wanneer mensen zeggen ‘Wauw! Hoe heeft hij dat in godsnaam gemaakt?’, maar tegelijk probeer ik er ook voor te zorgen dat mijn creaties door iedereen gemaakt kunnen worden. Natuurlijk mogen ze ook niet te voor de hand liggend zijn. Mijn producten zijn makkelijk te maken, maar moeilijk te kopiëren.”
Frank Haasnoot is een allround patissier die over de hele wereld masterclasses geeft en zijn inspiratie op internationaal niveau deelt. Hij houdt van reizen, bedenkt graag nieuwe producten en geeft de voorkeur aan eenvoudige smaken. Hij groeide op in de buurt van de Nederlandse studentenstad Leiden en kwam regelmatig studenten tegen in het uitgaansleven. “Als je zei dat je patissier was, werd daar enigszins op neergekeken. Zij studeerden tenslotte rechten of bedrijfskunde. Tegenwoordig reageren mensen heel anders. Het beroep van patissier is weer cool geworden! En er is een enorm tekort aan mensen die met hun handen kunnen werken, of het nu gaat om patissiers, schrijnwerkers of elektriciens. Zoals je ziet: als je werkt met je handen heb je altijd een toekomst.”