Heerlijke recepten voor op en bij de BBQ!

9 juni 2022 Partner content

Het BBQ seizoen is begonnen, en naast de traditionele BBQ-broden heeft IREKS voor u een aantal  'zonnige' recepten gebundeld voor op en bij de BBQ om smakelijk het BBQ seizoen in te gaan. Zelfs aan het toetje is gedacht! Met REX RUSTICA maakt u de heerlijkste Duchetta’s, Breekbroden, Foccacia’s, in verschillende maten en varianten! Een folder vol inspiratie. 

Liever vooruit werken en vers in de winkel afbakken? Denk dan eens aan de BBQ-twisters met onder andere Coolbake 2.0. Hiermee wordt het deeg een dag van tevoren gedraaid en verwerkt en blijft dan een nacht lang in de koeling rijpen. De deegstukjes worden de volgende dag op ieder gewenst moment van de dag gebakken waardoor u altijd het meest verse brood met een onovertroffen smaak aan uw klanten kunt bieden.

Nog meer informatie over al onze 'zonnige' producten en de varianten, het promotie- en digitale materiaal, kunt u natuurlijk verkrijgen bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Recept: Breekbrood met REX RUSTICA

Uitkomst: ± 35 stuks

Benodigdheden: 

Tarwebloem 8.000 g
REX RUSTICA 2.000 g
Zout 150 g
Gist 250 g
Water ± 6.000 g

Kneedtijd:
4 min. langzaam.
5 min. snel (afhankelijk van het type kneder).
Deegtemperatuur: 26°C.
Gewicht: 460 g.
Bolrijs: 30 min.
Verwerking: nogmaals opbollen en de bol goed platdrukken of uitrollen, decoreren en op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten.
Decoratie: KUKURUZ/MAIS-TOPPING, geraspte kaas en sesamzaad (1:2:2).
Narijs: 30 min.
Werkwijze: kruislings insteken met een krabber.
Narijs: ± 20 min.
Baktemperatuur: 240°C afl opend met voldoende stoom.
Baktijd: ± 20 min.

Altijd op de hoogte blijven?