Heerlijke recepten voor op en bij de BBQ!

Ireks Breekbrood

Het BBQ seizoen is begonnen, en naast de traditionele BBQ-broden heeft IREKS voor u een aantal  'zonnige' recepten gebundeld voor op en bij de BBQ om smakelijk het BBQ seizoen in te gaan. Zelfs aan het toetje is gedacht! Met REX RUSTICA maakt u de heerlijkste Duchetta’s, Breekbroden, Foccacia’s, in verschillende maten en varianten! Een folder vol inspiratie. 

Liever vooruit werken en vers in de winkel afbakken? Denk dan eens aan de BBQ-twisters met onder andere Coolbake 2.0. Hiermee wordt het deeg een dag van tevoren gedraaid en verwerkt en blijft dan een nacht lang in de koeling rijpen. De deegstukjes worden de volgende dag op ieder gewenst moment van de dag gebakken waardoor u altijd het meest verse brood met een onovertroffen smaak aan uw klanten kunt bieden.

Nog meer informatie over al onze 'zonnige' producten en de varianten, het promotie- en digitale materiaal, kunt u natuurlijk verkrijgen bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Recept: Breekbrood met REX RUSTICA

Uitkomst: ± 35 stuks

Benodigdheden: 

Tarwebloem 8.000 g
REX RUSTICA 2.000 g
Zout 150 g
Gist 250 g
Water ± 6.000 g

Kneedtijd:
4 min. langzaam.
5 min. snel (afhankelijk van het type kneder).
Deegtemperatuur: 26°C.
Gewicht: 460 g.
Bolrijs: 30 min.
Verwerking: nogmaals opbollen en de bol goed platdrukken of uitrollen, decoreren en op geperforeerde platen of inschietapparaten zetten.
Decoratie: KUKURUZ/MAIS-TOPPING, geraspte kaas en sesamzaad (1:2:2).
Narijs: 30 min.
Werkwijze: kruislings insteken met een krabber.
Narijs: ± 20 min.
Baktemperatuur: 240°C afl opend met voldoende stoom.
Baktijd: ± 20 min.

Lees ook
Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

IREKS introduceert een nieuwe brochure waarin een aantal veelzijdige hartige recepten voor u gese-lecteerd zijn waarbij het water je in de mond loopt. BOLINO RSPO SG is een product waarbij uw eigen ideeën en creativiteit qua recepten en vullingen werkelijkheid worden.

HAPPY VALENTINE!

HAPPY VALENTINE!

Wie wil zijn/haar allerliefste nu niet verrassen met deze heerlijke Naked Cake met bosvruchten in hartvorm? Deze Naked Cake is gevuld met een gele room met een natuurlijk Bourbon vanille aroma, slagroom, Bosvruchtenjam en gedecoreerd met bosvruchten.

Ireks introduceert Plusminus volkoren

Ireks introduceert Plusminus volkoren

Veel mensen beginnen het nieuwe jaar met goede voornemens. Grondstoffenproducent Ireks springt hier op in en introduceert Plusminus volkoren. Voor koolhydraat verlaagd speciaalbrood dat naar ‘gewoon’ lekker brood smaakt en perfect om het nieuwe jaar goed te beginnen.