HAPPY VALENTINE!
Wie wil zijn/haar allerliefste nu niet verrassen met deze heerlijke Naked Cake met bosvruchten in hartvorm? Deze Naked Cake is gevuld met een gele room met een natuurlijk Bourbon vanille aroma, slagroom, Bosvruchtenjam en gedecoreerd met bosvruchten.
Deze room is gemaakt met GOLDEN CREAM van IREKS welke tevens geschikt is voor diverse toepassingen, zoals de combinatie met yoghurt, slagroom, kwark of karnemelk. Deze diepvriesbestendige room heeft een romige en volle smaak. In combinatie met het kapsel gemaakt met GOLDEN KAPSEL bezorgt u alle (stille) liefdes een heerlijke dag!
IREKS heeft alle mogelijkheden van GOLDEN CREAM overzichtelijk in een receptentabel voor u in beeld gebracht en diverse recepturen voor u in een inspiratiemapje gedaan.
Geïnteresseerd? Vraag ernaar bij uw IREKS baktechnisch adviseur of mail naar: marketing@ireks.nl.
IREKS NL
IREKS is als partner van de bakkers wereldwijd bekend om haar eersteklas bakkerijgrondstoffen en creatieve productideeën. IREKS is marktleider op het gebied van hoogwaardige mouten voor talrijke belangrijke brouwerijen. Onze dochterondernemingen maken het aanbod van onze firmagroep compleet met aroma’s, softijs-producten en agrarische handel.
Een team van meer dan 2.900 medewerkers ondersteunt onze partners over de hele wereld persoonlijk met de beste grondstoffen en service. Hierbij staan de drie pijlers centraal: continuïteit, vakmanschap en teamwork.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Bakkers in de media | Week 13-2023
Varkensvet of smout als broodverbeteraar, Theo Heere van de branchevereniging VBZ over het gehalte van suiker, zout en vet in zoetwaren en de winnaar van het beste paasbrood. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.
NVWA: Allergeneninformatie moet beter
Veel bedrijven hebben de allergeeninformatie niet goed op orde. Dat meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit na inspecties van bijna 13.000 bedrijven in de retail, ambacht en horeca. 60 procent van deze bedrijven informeert de klant onvoldoende over allergenen.
Food Technology 2023 voor de bakkersbranche
Food, beverage en technologie komen samen tijdens Food Technology 2023 op 12 en 13 april in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Naast een uitgebreide beursvloer biedt dit event een uitgebreid programma met interessante seminars en lezingen. Ook voor de bakkersbranche.