Goed van start met PLUSMINUS

Ireks PLUSMINUS

Ga 2023 goed van start met dit vegan, volkoren en koolhydraat verlaagd brood!

Naast dat dit PLUSMINUS volkorenbrood verlaagd is in koolhydraten, is het eiwitrijk, vezelrijk, rijk aan onverzadigde vetten én lactosevrij!
Het smaakt echt naar ‘gewoon’ lekker brood en is perfect om het nieuwe jaar goed te beginnen.
Deze PLUSMINUS volkoren is een compleetmix welke makkelijk verwerkbaar is en naast E 300 geen E-nummers bevat.

Meer informatie over PLUSMINUS volkoren en het bijbehorende promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen bij uw baktechnisch adviseur, op Ireks.nl of via marketing@ireks.nl.

IREKS NL:
IREKS is als partner van de bakkers wereldwijd bekend om haar eersteklas bakkerijgrondstoffen en creatieve productideeën. IREKS is marktleider op het gebied van hoogwaardige mouten voor talrijke belangrijke
brouwerijen. Onze dochterondernemingen maken het aanbod van onze firmagroep compleet met aroma’s,
softijs-producten en agrarische handel.

Een team van meer dan 2.900 medewerkers ondersteunt onze partners over de hele wereld persoonlijk met de beste grondstoffen en service. Hierbij staan de drie pijlers centraal: continuïteit, vakmanschap en teamwork.

Altijd op de hoogte blijven?

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

IREKS introduceert een nieuwe brochure waarin een aantal veelzijdige hartige recepten voor u gese-lecteerd zijn waarbij het water je in de mond loopt. BOLINO RSPO SG is een product waarbij uw eigen ideeën en creativiteit qua recepten en vullingen werkelijkheid worden.

Heerlijke recepten voor op en bij de BBQ!

Heerlijke recepten voor op en bij de BBQ!

Het BBQ seizoen is begonnen, en naast de traditionele BBQ-broden heeft IREKS voor u een aantal 'zonnige' recepten gebundeld voor op en bij de BBQ om smakelijk het BBQ seizoen in te gaan. Zelfs aan het toetje is gedacht! Met REX RUSTICA maakt u de heerlijkste Duchetta’s, Breekbroden, Foccacia’s, in verschillende maten en varianten! Een folder vol inspiratie.

HAPPY VALENTINE!

HAPPY VALENTINE!

Wie wil zijn/haar allerliefste nu niet verrassen met deze heerlijke Naked Cake met bosvruchten in hartvorm? Deze Naked Cake is gevuld met een gele room met een natuurlijk Bourbon vanille aroma, slagroom, Bosvruchtenjam en gedecoreerd met bosvruchten.