EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

EUROPAIN Fond Rouge Date et Lieu GB

De aankomende editie van de Parijse vakbeurzen Europain & Intersuc vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2018. De Europain is de leukste en meest inspirerende internationale vakbeurs voor de brood- en banketsector, met natuurlijk de bekende wedstrijden zoals de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters). U komt toch ook naar Parijs?

De Europain & Intersuc heeft verschillende wijzigingen op het programma staan: een nieuwe en uitgebreide sectorindeling, en daarnaast wordt de beursperiode verkort van 5 naar 4 dagen in dit jaar. Meer dan ooit tevoren presenteert de vakbeurs aan alle Franse en internationale professionals uit de brood- en banketsector een uiterst compleet en innoverend aanbod bestaande uit equipment, grondstoffen, producten en diensten.

Forums, demonstraties en wedstrijden

Naast het aanbod van de exposanten, vindt u op de Europain talloze evenementen, waaronder een groot aantal nieuwe: het ‘Europain Forum’ met lezingen en uitwisselingen (nieuw), het Boutique Restaurant, een bakkerij/restaurantconcept met allerlei innovaties (nieuw), het ‘Lab’ du Boulanger’,  4 dagen non-stop bakdemonstraties (nieuw), het ‘Lab’ Intersuc met pâtisserie en chocola demonstraties… en natuurlijk de finales van de grote internationale bakwedstrijden Masters de la Boulangerie en de Mondial des Arts Sucrés, die u live kunt bijwonen. Onze landgenoot Peter Bienefelt heeft zich voor deze finale geplaatst, kom hem aanmoedigen!

Bestel nu uw gratis toegangsbadge!

Gaat u naar de Europain? Klik dan hier voor het aanvragen van uw gratis toegangsbadge.

Meer weten?

Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Europain vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen.

Lees ook
Sigep: de laatste trends en patisserie

Sigep: de laatste trends en patisserie

Nog een paar weken en dan gaat Sigep van start. Van 12 tot en met 16 maart staat Rimini Expo Centre in het teken van ijs, patisserie, chocola, brood en koffie. Voor de laatste trends kunnen bezoekers terecht bij het ‘Vision Plaza’. En er is van alles te beleven op het gebied van patisserie.

Kandidaten European Pastry Cup 2022 bekend

Kandidaten European Pastry Cup 2022 bekend

Op 28 maart wordt de European Pastry Cup gehouden tijdens Sirha Europain. Drie teams van twee kandidaten en een coach strijden tegen elkaar voor een plaats in de finale tijdens Sirha Lyon in januari 2023.

Verpakkingsbeurs Empack gaat in april ‘als vanouds’ door

Verpakkingsbeurs Empack gaat in april ‘als vanouds’ door

Empack 2022 vindt van 5 tot en met 7 april als vanouds plaats op de nieuwe locatie Evenementenhal Gorinchem. Dat maakt organisator Easyfairs bekend. Empack is de beurs voor nieuwe producten, diensten en oplossingen in de verpakkingswereld.