De aankomende editie van de Parijse vakbeurzen Europain & Intersuc vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2018. De Europain is de leukste en meest inspirerende internationale vakbeurs voor de brood- en banketsector, met natuurlijk de bekende wedstrijden zoals de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters). U komt toch ook naar Parijs?
De Europain & Intersuc heeft verschillende wijzigingen op het programma staan: een nieuwe en uitgebreide sectorindeling, en daarnaast wordt de beursperiode verkort van 5 naar 4 dagen in dit jaar. Meer dan ooit tevoren presenteert de vakbeurs aan alle Franse en internationale professionals uit de brood- en banketsector een uiterst compleet en innoverend aanbod bestaande uit equipment, grondstoffen, producten en diensten.
Forums, demonstraties en wedstrijden
Naast het aanbod van de exposanten, vindt u op de Europain talloze evenementen, waaronder een groot aantal nieuwe: het ‘Europain Forum’ met lezingen en uitwisselingen (nieuw), het Boutique Restaurant, een bakkerij/restaurantconcept met allerlei innovaties (nieuw), het ‘Lab’ du Boulanger’, 4 dagen non-stop bakdemonstraties (nieuw), het ‘Lab’ Intersuc met pâtisserie en chocola demonstraties… en natuurlijk de finales van de grote internationale bakwedstrijden Masters de la Boulangerie en de Mondial des Arts Sucrés, die u live kunt bijwonen. Onze landgenoot Peter Bienefelt heeft zich voor deze finale geplaatst, kom hem aanmoedigen!
Bestel nu uw gratis toegangsbadge!
Gaat u naar de Europain? Klik dan hier voor het aanvragen van uw gratis toegangsbadge.
Meer weten?
Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Europain vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen.