EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

EUROPAIN Fond Rouge Date et Lieu GB

De aankomende editie van de Parijse vakbeurzen Europain & Intersuc vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2018. De Europain is de leukste en meest inspirerende internationale vakbeurs voor de brood- en banketsector, met natuurlijk de bekende wedstrijden zoals de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters). U komt toch ook naar Parijs?

De Europain & Intersuc heeft verschillende wijzigingen op het programma staan: een nieuwe en uitgebreide sectorindeling, en daarnaast wordt de beursperiode verkort van 5 naar 4 dagen in dit jaar. Meer dan ooit tevoren presenteert de vakbeurs aan alle Franse en internationale professionals uit de brood- en banketsector een uiterst compleet en innoverend aanbod bestaande uit equipment, grondstoffen, producten en diensten.

Forums, demonstraties en wedstrijden

Naast het aanbod van de exposanten, vindt u op de Europain talloze evenementen, waaronder een groot aantal nieuwe: het ‘Europain Forum’ met lezingen en uitwisselingen (nieuw), het Boutique Restaurant, een bakkerij/restaurantconcept met allerlei innovaties (nieuw), het ‘Lab’ du Boulanger’,  4 dagen non-stop bakdemonstraties (nieuw), het ‘Lab’ Intersuc met pâtisserie en chocola demonstraties… en natuurlijk de finales van de grote internationale bakwedstrijden Masters de la Boulangerie en de Mondial des Arts Sucrés, die u live kunt bijwonen. Onze landgenoot Peter Bienefelt heeft zich voor deze finale geplaatst, kom hem aanmoedigen!

Bestel nu uw gratis toegangsbadge!

Gaat u naar de Europain? Klik dan hier voor het aanvragen van uw gratis toegangsbadge.

Meer weten?

Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Europain vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen.

Lees ook
Nederlands team 2e bij Coupe du Monde de la Boulangerie

Nederlands team 2e bij Coupe du Monde de la Boulangerie

Nederland wint de tweede prijs tijdens de Coupe du Monde de la Boulangerie in Parijs tijdens Sirha Europain 2022. Topfavoriet Taiwan (onder de naam Chinese Taipei) gaat er zoals verwacht met eerste prijs vandoor, Noorwegen bezet de derde plaats op het podium. Bas Goossen, Gerrit Huckriede en Roy Schepers kunnen hun geluk niet op. “Deze prijs voelt voor...

Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

Empack speelt in op behoefte van netwerken en flexwerken

De Verpakkingsbeurs Empack speelt in op de behoefte van netwerken en flexwerken. In Evenementenhal Gorinchem is een aparte ruimte ingericht waar bezoekers het beursbezoek kunnen combineren met een meeting of flexwerken.

‘Geen zeperds, geen strafpunten, dan doe je mee’

‘Geen zeperds, geen strafpunten, dan doe je mee’

Bas Goossen, Roy Schepers en Gerrit Huckriede streden zondag om de Coupe du monde de la boulangerie tijdens Europain in Parijs. “Alles ging goed, we zijn op alle producten trots, alles is gelukt”, liet een tevreden Bas Goossen weten.