EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

EUROPAIN Fond Rouge Date et Lieu GB

De aankomende editie van de Parijse vakbeurzen Europain & Intersuc vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2018. De Europain is de leukste en meest inspirerende internationale vakbeurs voor de brood- en banketsector, met natuurlijk de bekende wedstrijden zoals de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters). U komt toch ook naar Parijs?

De Europain & Intersuc heeft verschillende wijzigingen op het programma staan: een nieuwe en uitgebreide sectorindeling, en daarnaast wordt de beursperiode verkort van 5 naar 4 dagen in dit jaar. Meer dan ooit tevoren presenteert de vakbeurs aan alle Franse en internationale professionals uit de brood- en banketsector een uiterst compleet en innoverend aanbod bestaande uit equipment, grondstoffen, producten en diensten.

Forums, demonstraties en wedstrijden

Naast het aanbod van de exposanten, vindt u op de Europain talloze evenementen, waaronder een groot aantal nieuwe: het ‘Europain Forum’ met lezingen en uitwisselingen (nieuw), het Boutique Restaurant, een bakkerij/restaurantconcept met allerlei innovaties (nieuw), het ‘Lab’ du Boulanger’,  4 dagen non-stop bakdemonstraties (nieuw), het ‘Lab’ Intersuc met pâtisserie en chocola demonstraties… en natuurlijk de finales van de grote internationale bakwedstrijden Masters de la Boulangerie en de Mondial des Arts Sucrés, die u live kunt bijwonen. Onze landgenoot Peter Bienefelt heeft zich voor deze finale geplaatst, kom hem aanmoedigen!

Bestel nu uw gratis toegangsbadge!

Gaat u naar de Europain? Klik dan hier voor het aanvragen van uw gratis toegangsbadge.

Meer weten?

Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Europain vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen.

Lees ook
Ruim 25.000 bezoekers op Europain 2022

Ruim 25.000 bezoekers op Europain 2022

Zo’n 25.000 mensen bezochten dit jaar de 24e editie van de vakbeurs Sirha Europain. Ook waren er 300 exposanten aanwezig. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement.

IJs onderdeel Duitse bakkersbeurs südback

IJs onderdeel Duitse bakkersbeurs südback

In Messe Stuttgart vindt van 22 tot en met 25 oktober de Duitse bakkersbeurs südback plaats. Bakkers, patissiers en ijsmakers kunnen hier terecht voor de laatste innovaties op hun vakgebied. Deze editie is ijs een belangrijk onderdeel van de vakbeurs.

Kijk online terug op Sigep 2022

Kijk online terug op Sigep 2022

Was je aanwezig op Sigep en heb je een presentatie of wedstrijd gemist. Of was je niet op de beurs en wil je de beurs toch meemaken? Kijk dan online terug op deze vakbeurs. Sigep vond plaats van 12 tot en met 16 maart in Rimini. Bezoekers vonden hier de laatste trends en nieuwe producten op het gebied van ijs, patisserie, brood, chocolade en koffie....