EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

EUROPAIN Fond Rouge Date et Lieu GB

De aankomende editie van de Parijse vakbeurzen Europain & Intersuc vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2018. De Europain is de leukste en meest inspirerende internationale vakbeurs voor de brood- en banketsector, met natuurlijk de bekende wedstrijden zoals de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters). U komt toch ook naar Parijs?

De Europain & Intersuc heeft verschillende wijzigingen op het programma staan: een nieuwe en uitgebreide sectorindeling, en daarnaast wordt de beursperiode verkort van 5 naar 4 dagen in dit jaar. Meer dan ooit tevoren presenteert de vakbeurs aan alle Franse en internationale professionals uit de brood- en banketsector een uiterst compleet en innoverend aanbod bestaande uit equipment, grondstoffen, producten en diensten.

Forums, demonstraties en wedstrijden

Naast het aanbod van de exposanten, vindt u op de Europain talloze evenementen, waaronder een groot aantal nieuwe: het ‘Europain Forum’ met lezingen en uitwisselingen (nieuw), het Boutique Restaurant, een bakkerij/restaurantconcept met allerlei innovaties (nieuw), het ‘Lab’ du Boulanger’,  4 dagen non-stop bakdemonstraties (nieuw), het ‘Lab’ Intersuc met pâtisserie en chocola demonstraties… en natuurlijk de finales van de grote internationale bakwedstrijden Masters de la Boulangerie en de Mondial des Arts Sucrés, die u live kunt bijwonen. Onze landgenoot Peter Bienefelt heeft zich voor deze finale geplaatst, kom hem aanmoedigen!

Bestel nu uw gratis toegangsbadge!

Gaat u naar de Europain? Klik dan hier voor het aanvragen van uw gratis toegangsbadge.

Meer weten?

Op de website van de beurs kunnen bezoekers terecht voor de voorbereiding van hun beursbezoek, het programmaoverzicht, de beursplattegrond en de exposantenlijst. In Nederland wordt de Europain vertegenwoordigd door Promosalons Nederland (tel: 020-4620020, email: info@promosalons.nl). Hier kunnen geïnteresseerden terecht voor al hun vragen.

Lees ook
Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Aandacht voor verpakkingsinnovaties Gouden Noot tijdens Empack 2023

Verpakkingsbeurs Empack zet tijdens de twintigste editie op 5 en 6 april 2023 de innovaties van de winnaars van de Gouden Noot in de schijnwerpers. Het is het debuut van de Gouden Noot op Empack.

Horecava keert terug in 2023

Horecava keert terug in 2023

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

In het Italiaanse Longarone vindt van 27 tot en met 30 november Mostra Internazationale del Gelato (MIG) plaats. De wedstrijd Coppa d’Oro is een belangrijk onderdeel van deze beurs. Bij de vorige editie haalde de Nederlandse Maria Kaizer de top 5.