Debic Crème boter voor het fijnste banketgebak

Debic Creme Boter_1

Doordat de botersmaak in Debic Crème boter sneller vrijkomt krijg je een rijkere botersensatie. Ideaal dus voor de bereiding van botercrème, luchtige vullingen, beslagen of spuitdegen. Dankzij zijn optimale plasticiteit is Debic Crème boter bovendien makkelijk te mengen tot een homogene, gladde massa.

Voordelen

  • De heerlijke smaak en het aroma van verse boter.
  • Een gegarandeerd smeltpunt van 26 - 28 °C, het hele jaar door.
  • De perfecte opslageigenschappen.
  • Laat zich snel tot een gladde crème vermengen, ook met andere ingrediënten zoals siroop, chocolade en ­alcohol.
  • Verpakt in handige staven, met een aanduiding per 1/2 kilo op de verpakking.
  • Uiterst geschikt voor botercrème, spuitkoekjes, crèmes, macaronvullingen en ganaches.
  • Extra crèmige textuur dankzij het lagere smeltpunt.

Wist je dat …

Debic Creme Boter_2

een zuivelproduct alleen de naam ‘boter’ mag dragen als het aan strenge eisen voldoet qua samenstelling en productieproces?

Echte boter – zoals Debic Crème boter en Debic Cake Gold – bestaat uit 82% melkvet, 16% vocht en
2% ­vetvrije, droge stof. Het productieproces moet volledig natuurlijk zijn. Bij Debic hebben we een geavanceerde productiefaciliteit, waar we met een minutieus  fractioneringsproces werken. Daarbij wordt vloeibaar melkvet trapsgewijs afgekoeld en gekristalliseerd.

Het resultaat? Betrouwbare boters met een optimale verwerkbaarheid en een smeltpunt dat het hele jaar door hetzelfde is.

Debic Creme Boter_3

Lees ook
Recept mangotaart

Recept mangotaart

Met de slagroom van Debic kunnen bakkers een breed scala aan producten met vrij weinig extra inspanning maken, zoals mangotaart. Patisserie-adviseur Dré Eversteijn: "Die bestaat uit alleen mangopuree, gelatine, suiker en slagroom. Meer heb je niet nodig. Door de mangopuree te vervangen door andere soorten fruit kun je een breed assortiment creëren."...

Topkwaliteit waar je op kunt bouwen

Topkwaliteit waar je op kunt bouwen

Moderne technieken zorgen voor smaakverfijning en langere houdbaarheid Polderland wordt Debic. Dezelfde topkwaliteit met een andere naam. De winst zit ‘m in de langere houdbaarheid van de slagroom en in de krachtige, praktische ondersteuning van het Debic team, van demo’s tot recepten en desgewenst advies. Patisserie-adviseur Dré Eversteijn is een groot...

Polderland wordt Debic

Polderland wordt Debic

FrieslandCampina vervangt het merk Polderland met het merk Debic. “Hiermee zetten we alles op alles om ambachtelijke (banket)bakkers optimaal te ondersteunen”, vertelt Marketing manager Debic Benelux Bram van IJsel Smits. Hoogwaardige ingrediënten en grondstoffen worden steeds belangrijker voor de ambachtelijk bakker. Daar focust Debic zich op. "Als...