Debic Crème boter voor het fijnste banketgebak

Debic Creme Boter_1

Doordat de botersmaak in Debic Crème boter sneller vrijkomt krijg je een rijkere botersensatie. Ideaal dus voor de bereiding van botercrème, luchtige vullingen, beslagen of spuitdegen. Dankzij zijn optimale plasticiteit is Debic Crème boter bovendien makkelijk te mengen tot een homogene, gladde massa.

Voordelen

  • De heerlijke smaak en het aroma van verse boter.
  • Een gegarandeerd smeltpunt van 26 - 28 °C, het hele jaar door.
  • De perfecte opslageigenschappen.
  • Laat zich snel tot een gladde crème vermengen, ook met andere ingrediënten zoals siroop, chocolade en ­alcohol.
  • Verpakt in handige staven, met een aanduiding per 1/2 kilo op de verpakking.
  • Uiterst geschikt voor botercrème, spuitkoekjes, crèmes, macaronvullingen en ganaches.
  • Extra crèmige textuur dankzij het lagere smeltpunt.

Wist je dat …

Debic Creme Boter_2

een zuivelproduct alleen de naam ‘boter’ mag dragen als het aan strenge eisen voldoet qua samenstelling en productieproces?

Echte boter – zoals Debic Crème boter en Debic Cake Gold – bestaat uit 82% melkvet, 16% vocht en
2% ­vetvrije, droge stof. Het productieproces moet volledig natuurlijk zijn. Bij Debic hebben we een geavanceerde productiefaciliteit, waar we met een minutieus  fractioneringsproces werken. Daarbij wordt vloeibaar melkvet trapsgewijs afgekoeld en gekristalliseerd.

Het resultaat? Betrouwbare boters met een optimale verwerkbaarheid en een smeltpunt dat het hele jaar door hetzelfde is.

Debic Creme Boter_3

Lees ook
De slagroom van Polderland wordt Debic

De slagroom van Polderland wordt Debic

‘We vinden de kwaliteit echt super’ Polderland Slagroom van FrieslandCampina wordt Debic. Een nieuwe naam dus, maar dezelfde vertrouwde kwaliteit, mét een aantal extra’s. Een banketbakker in Beverwijk vertelt over zijn ervaringen met Debic. “Echt slechte slagroom heb je tegenwoordig niet meer, maar net als bij auto’s...

Topkwaliteit waar je op kunt bouwen

Topkwaliteit waar je op kunt bouwen

Moderne technieken zorgen voor smaakverfijning en langere houdbaarheid Polderland wordt Debic. Dezelfde topkwaliteit met een andere naam. De winst zit ‘m in de langere houdbaarheid van de slagroom en in de krachtige, praktische ondersteuning van het Debic team, van demo’s tot recepten en desgewenst advies. Patisserie-adviseur Dré Eversteijn is een...

Recept Tompouce

Recept Tompouce

Met de slagroom van Debic kunnen bakkers een breed scala aan producten met vrij weinig extra inspanning maken. Patisserie-adviseur Dré Eversteijn: “De tompouce is bijvoorbeeld zo’n eenvoudig recept, speciaal doordat de korstplak gekaramelliseerd is. Je spuit ‘m op met slagroom, decoreert ‘m af en klaar. Zo’n gebakje kan heel simpel in het dagelijkse...