De gereedschappenwasmachine van Winterhalter

Winterhalter wasmachine

Vaatwasspecialist Winterhalter biedt bakkerijen een nieuw personeelslid in de spoelkeuken met de gereedschappenwasmachines uit de UF-serie. Een personeelslid dat uitstekende wasresultaten biedt, een ergonomisch design heeft en het maximale uit zichzelf haalt. Afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling wordt de machine ingesteld, om zo optimaal aan te sluiten op de behoefte van de gebruiker(s). Alle modellen uit de UF-serie zijn ontwikkeld voor professionals door professionals.

De gereedschappenwasmachines uit de UF-serie bieden op maat gemaakte wasprogramma's, afhankelijk van de aard en de mate van vervuiling op het serviesgoed. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en de afmetingen van de vaat kan de klant kiezen uit de modellen UF-M (medium), UF-L (large) en UF-XL (extra large).

De gereedschappenmachines zijn uitgerust met het high-performance wassysteem VarioPower, dat uniek is in de industrie. Het garandeert een hygiënisch wasresultaat met een schoon interieur van de machine, door de krachtige en individueel aanpasbare wasdruk.

Zuinig - Energieterugwinning

Door middel van intelligente en zuinige systemen is Winterhalter al vele jaren marktleider. De gereedschappenmachines bieden ook het gepatenteerde warmteterugwinning. Dit systeem gebruikt, middels een warmtewisselaar, stoom uit de machine om het koude toevoerwater voor te verwarmen voor de volgende wasbeurt. Dit zorgt voor een besparing op energiekosten én een aangenaam klimaat in de keuken.

Stand-by-modus

Alle modellen uit de UF-serie zijn uitgerust met een stand-by-modus. Door deze modus verbruikt de machine minder energie bij pauzes tussen de bedrijven door. Deze energiebesparende functie corrigeert de boilertemperatuur zodanig dat de machine de boiler opwarmt tot de gewenste temperatuur tijdens het daaropvolgende wasprogramma. Omdat het toestel direct weer bedrijfsklaar is zijn er geen onnodige wachttijden.

Ergonomisch – Klapdeur en opklapbare korf

Het zijn vaak de kleine ideeën die leiden tot de grootste voordelen - zoals de neerklapbare deuren in de UF-serie. Deze klapdeur geeft het personeel moeiteloos toegang tot het interieur van de machine. De klapdeur en de opklapbare korf in de machine maken het reinigen ervan eenvoudig.

TIJDELIJKE INRUILACTIE BIJ WINTERHALTER
Geniet van een perfect, hygiënisch wasresultaat met een aantrekkelijke korting.

Wanneer u tussen 30 november 2020 en 31 januari 2021 een nieuwe Winterhalter vaatwasmachine aanschaft krijgt u direct 25% inruilkorting op de bruto aanschafprijs. Dit betekent dat u nu een UF-M kunt aanschaffen voor slechts € 9.735,-.

Deze tijdelijke actie biedt u de gelegenheid om extra voordelig een snelle en energiezuinige machine aan te schaffen, de beste in de markt!

Lees ook
'Ondernemen geeft mij de meeste voldoening'

'Ondernemen geeft mij de meeste voldoening'

Waldo Weijsenfeld wil altijd kijken hoever hij zichzelf kan ‘stretchen’. Het ene project is nog niet klaar of het andere begint in zijn hoofd al te borrelen. Maar nu is het even tijd voor puntjes op de i bij WALDO chocolade & patisserie. “Ik wil alles zo optimaliseren, zo hufterproof maken dat het schaalbaar wordt en ik mezelf vrij kan werken voor weer...

Wat doet corona met de broodverkoop?

Wat doet corona met de broodverkoop?

In 2019 groeide het broodvolume in Nederland sinds lange tijd weer licht, zo liet het NBC aan de hand van de laatste broodcijfers zien. In hoeverre haalt corona een streep door deze groene cijfers? En zet deze trend de komende jaren door?

Belastingdienst geeft vijf tips voor de btw-aangifte

Belastingdienst geeft vijf tips voor de btw-aangifte

Ondernemers moeten uiterlijk 31 januari hun btw-aangifte over het vierde kwartaal indienen bij de Belastingdienst. Om ondernemers hierbij te helpen geeft de Belastingdienst vijf tips.