Cointreau Gastronomie en Vipam

Vipam Choux

Pistache Cointreau ® Soes
Originele creatie van Marc Ducobu
Relais Desserts
Patisserie Ducobu, Waterloo België

Cointreau Gastronomie en Vipam

Met 30 jaar ervaring binnen onze branche en het bedrijf Remy Cointreau, mag Paul Segers met recht Mr. Cointreau genoemd worden. Paul laat geen gelegenheid onbenut om kennis op te doen, om deze vervolgens met enthousiasme te delen.

Oelala!

Vooral binnen het ijssegement wordt er steeds meer gewerkt met esprits en destillaten. Het is trendy om cocktails na te bootsen in een ijscreatie. Bijvoorbeeld een Margarita, Moijto of Cosmopolitan als ijsvariant waarin Cointreau een belangrijk smaakelement is, vertelt Paul Segers.

Paul ziet dat patissiers weer meer en meer gebruik maken van een klein vleugje esprits of destillaten zodat de gebruikte smaken versterkt worden. Zo wordt het door het toevoegen van een minimale hoeveelheid Cointreau de vanillesmaak naar boven gehaald, hetgeen zorgt voor een prachtige en elegante smaak.

Omarm en ervaar het Rémy Cointreau-universum

De wetenschap & kunst achter de uitzonderlijke dranken van Rémy Cointreau moeten eerder worden ervaren dan uitgelegd. Open de deur van “La Maison by Remy Cointreau” en dompel uzelf onder in de verschillende ruimtes, waar vakmanschap, passie & duurzaamheid samenkomen met kunst en Nederlandse cultuur.

Van 8 t/m 19 november a.s. opent “La Maison by Remy Cointreau” haar deuren in Amsterdam. In deze markante pop-up bar gaat spirits & kunst hand in hand!

Komt u ook langs?

Scan de QR code voor meer info!

QR-code Vipam La Maison