Christmas is coming!

Royal Smilde Bakery_Banner_kerstactie_bib_600x400

Gratis siliconen vorm voor de mooiste kerstcreaties bij Royal Smilde Bakery.

Met een heerlijke bavaroise, botercrème of andere vulling en decoratie tovert u zo sloffen en harde weners om tot prachtige kerstcreaties zoals op deze foto. Wij maken het een stukje gemakkelijker: bij twee dozen sloffen of harde weners ontvangt u gratis een siliconen vorm!

De winter staat weer voor de deur. Dat betekent dat er in de bakkerij volop seizoensproducten te krijgen zijn. Met een heerlijke bavaroise, botercrème of andere vulling en de juiste decoratie tovert u in no-time sloffen en harde weners om tot prachtige kerstcreaties zoals u ze hier op de foto’s ziet. En wij maken het u nog een stukje gemakkelijker: bij aankoop van twee doosjes harde weners of sloffen (geselecteerde producten) ontvangt u nu gratis een siliconen vorm!

Wilt u meer informatie, bent u benieuwd naar de producten of wilt u direct contact opnemen om te bestellen? ? Kijk dan op onze website!

Lees ook
Smilde Bakery opent vernieuwde fabriek in Edam

Smilde Bakery opent vernieuwde fabriek in Edam

Op vrijdag 20 mei opende de nieuwbouw van Smilde Bakery in Edam. Smilde Bakery, onderdeel van familiebedrijf Royal Smilde, produceert vooral halffabricaten van bladerdeeg zoals roomhoorns en taartbodems voor bakkers en supermarkten.

Vandemoortele biedt inspiratie voor luxe verwenmomenten

Vandemoortele biedt inspiratie voor luxe verwenmomenten

Na lang op de rem te hebben gestaan, willen consumenten er dit jaar met kerst uithalen wat erin zit. Eindelijk weer ongecompliceerd samen zijn en genieten van culinaire verwennerij, ook van de bakker! Het mag dit jaar daarom allemaal extra feestelijk.

Thema BakkersVakWedstrijden 2021 is kerst

Thema BakkersVakWedstrijden 2021 is kerst

Het sierstuk is een belangrijk onderdeel van de BakkersVakWedstrijden. Om deelnemers voldoende tijd te geven om het sierstuk te ontwerpen en te oefenen maakt het bestuur het thema nu al bekend. Dit jaar is het thema kerst. De BakkersVakWedstrijden vinden plaats op 9 en 10 november.