Christmas is coming!

Royal Smilde Bakery_Banner_kerstactie_bib_600x400

Gratis siliconen vorm voor de mooiste kerstcreaties bij Royal Smilde Bakery.

Met een heerlijke bavaroise, botercrème of andere vulling en decoratie tovert u zo sloffen en harde weners om tot prachtige kerstcreaties zoals op deze foto. Wij maken het een stukje gemakkelijker: bij twee dozen sloffen of harde weners ontvangt u gratis een siliconen vorm!

De winter staat weer voor de deur. Dat betekent dat er in de bakkerij volop seizoensproducten te krijgen zijn. Met een heerlijke bavaroise, botercrème of andere vulling en de juiste decoratie tovert u in no-time sloffen en harde weners om tot prachtige kerstcreaties zoals u ze hier op de foto’s ziet. En wij maken het u nog een stukje gemakkelijker: bij aankoop van twee doosjes harde weners of sloffen (geselecteerde producten) ontvangt u nu gratis een siliconen vorm!

Wilt u meer informatie, bent u benieuwd naar de producten of wilt u direct contact opnemen om te bestellen? ? Kijk dan op onze website!

Lees ook
Royal Smilde voegt merken Van de Leur en Pruvé samen

Royal Smilde voegt merken Van de Leur en Pruvé samen

Royal Smilde Bakery voegt de merken Van de Leur en Pruvé samen. Volgens het bedrijf hebben de assortimenten van beide merken veel overeenkomsten en wordt het onderscheid steeds minder duidelijk. De merken bundelen de krachten op het gebied van productie, innovatie, verkoop en marketing.  Het merk Van de Leur werd in januari 2016 onderdeel van Royal...

Pluk de herfst

Pluk de herfst

Iedere ambachtelijke bakker werkt met producten uit de natuur. Of het nou gaat om de granen voor zijn brood of de ­vruchten voor zijn gebak: hij is afhankelijk van wat de natuur te bieden heeft. De ene oogst is daarbij de andere niet. Dat betekent dat een bakker ieder seizoen weer moet experimenteren met recepturen en werkwijzen. Het vraagt om vakmanschap...

Hoe bereidt de bakker zich voor op de feestmaand?

Hoe bereidt de bakker zich voor op de feestmaand?

Wanneer starten de bakkers met de de voorbereidingen van de feestmaand? Dat verschilt per bedrijf. De meeste bakkers beginnen in september, maar er zijn ook bakkers die eerder starten. Bakkers in bedrijf spreekt drie bakkers die elk een eigen aanpak hebben. Bakkerij van Maanen werkt vooruit Bakker van Maanen heeft ruim vijftig winkels in de randstad....