Bakkersvak dé plek voor makers én inkopers

BAkkersvak 2020

Wil je in de foodbranche onderscheidend zijn met de lekkerste, meest smaakvolle producten voor je klant? Wil jij het beste en het lekkerste brood, banket, fijne patisserie, ambachtelijk ijs of chocolade maken óf inkopen? Dan is er gelukkig één landelijk moment om inspiratie op te doen: vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak. Dit jaar vindt het evenement voor de 9e keer plaats en wel van zondag 1 tot en met dinsdag 3 maart in Evenementenhal Gorinchem.

Bakkersvak en de gelijktijdige vakbeurs IJs-Vak zijn er voor de professional met passie voor food. Met waardering voor ambachtelijke producten, iemand die trots is om in deze branche te werken. Het is de plek bij uitstek om inspiratie op te doen als je zelf de allerlekkerste producten wilt maken. Maar niet iedereen kan alles zelf maken en je kunt je ook afvragen of je dat wel moet willen. Dus ook het inkopen van eindproducten of half-fabrikaten van hoge kwaliteit is hier volop mogelijk.

Bovendien wemelt het op dit evenement van het talent waar jij je door kunt laten inspireren met originele recepturen, vaktechnieken en praktische tips. Bekroonde Meesters, internationale wedstrijdteams, gerenommeerde auteurs van boeken op het gebied van brood & banket, jong talent; het barst ervan op Bakkersvak en IJs-Vak. Doe er je voordeel mee en schrijf je vandaag nog in voor een gratis ticket. Nog geen registratiecode ontvangen? Neem dan contact op met één van de vele leveranciers die je kunt vinden op Bakkersvak.

Bekijk de website en registreer je voor gratis toegang.

Lees ook
Bekendmaking IJssalon van het Jaar op 1 april

Bekendmaking IJssalon van het Jaar op 1 april

Op donderdag 1 april om 15.00 maakt presentatrice Mascha de Rooij de winnaar van de titel IJssalon van het jaar bekend. Dit gebeurt live vanuit de Next Level-foyer in Evenementenhal Gorinchem en is via een livestream te volgen. Vanwege de voortdurende coronapandemie is óók het jaartal 2021 aan de titel toegevoegd.

Jubileumeditie Bakkersvak & IJs-Vak verschuift naar 2022

Jubileumeditie Bakkersvak & IJs-Vak verschuift naar 2022

Bakkersvak & IJs-Vak verschuift naar 2022. Een hard gelag voor organisator Easyfairs die hoopte op een spectaculaire 10-jarige jubileumeditie in 2021. De nieuwe data zijn 6, 7 en 8 maart 2022.

Nieuwe datum Packaging Innovations 2021

Nieuwe datum Packaging Innovations 2021

Beursorganisator Easyfairs heeft een nieuwe datum voor Packaging Innovations. De verpakkingsbeurs vindt plaats op 17 en 18 november 2021 bij Taets Amsterdam. Eerder moest de organisatie vanwege de coronamaatregelen de editie van 2020 cancellen.