Bakkersvak dé plek voor makers én inkopers

BAkkersvak 2020

Wil je in de foodbranche onderscheidend zijn met de lekkerste, meest smaakvolle producten voor je klant? Wil jij het beste en het lekkerste brood, banket, fijne patisserie, ambachtelijk ijs of chocolade maken óf inkopen? Dan is er gelukkig één landelijk moment om inspiratie op te doen: vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak. Dit jaar vindt het evenement voor de 9e keer plaats en wel van zondag 1 tot en met dinsdag 3 maart in Evenementenhal Gorinchem.

Bakkersvak en de gelijktijdige vakbeurs IJs-Vak zijn er voor de professional met passie voor food. Met waardering voor ambachtelijke producten, iemand die trots is om in deze branche te werken. Het is de plek bij uitstek om inspiratie op te doen als je zelf de allerlekkerste producten wilt maken. Maar niet iedereen kan alles zelf maken en je kunt je ook afvragen of je dat wel moet willen. Dus ook het inkopen van eindproducten of half-fabrikaten van hoge kwaliteit is hier volop mogelijk.

Bovendien wemelt het op dit evenement van het talent waar jij je door kunt laten inspireren met originele recepturen, vaktechnieken en praktische tips. Bekroonde Meesters, internationale wedstrijdteams, gerenommeerde auteurs van boeken op het gebied van brood & banket, jong talent; het barst ervan op Bakkersvak en IJs-Vak. Doe er je voordeel mee en schrijf je vandaag nog in voor een gratis ticket. Nog geen registratiecode ontvangen? Neem dan contact op met één van de vele leveranciers die je kunt vinden op Bakkersvak.

Bekijk de website en registreer je voor gratis toegang.

Lees ook
IJs-Vakwedstrijden schuiven door naar oktober

IJs-Vakwedstrijden schuiven door naar oktober

Easyfairs maakte 31 januari bekend dat Bakkersvak en IJsvak in 2022 plaatsvinden op 16, 17 en 18 oktober. Dit heeft ook gevolgen voor de IJs-VakWedstrijden. Deze schuiven mee naar oktober 2022.

Vakbeurs Bakkersvak verplaatst naar oktober

Vakbeurs Bakkersvak verplaatst naar oktober

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 6, 7 en 8 maart 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 16, 17 en 18 oktober 2022 vanwege de aangepaste overheidsmaatregelen.

Bakkersvak viert in maart tiende editie

Bakkersvak viert in maart tiende editie

Van zondag 6 tot en met dinsdag 8 maart 2022 vindt in de Evenementenhal Gorinchem de tiende editie van Bakkersvak plaats. Exposanten van het eerste uur blikken terug en vooruit op de nationale bakkerijbeurs. “Bakkersvak is dé plek om als bedrijf je innovaties te laten zien, inspiratie te delen en vakgenoten te ontmoeten.”