Bakkersvak dé plek voor makers én inkopers

BAkkersvak 2020

Wil je in de foodbranche onderscheidend zijn met de lekkerste, meest smaakvolle producten voor je klant? Wil jij het beste en het lekkerste brood, banket, fijne patisserie, ambachtelijk ijs of chocolade maken óf inkopen? Dan is er gelukkig één landelijk moment om inspiratie op te doen: vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak. Dit jaar vindt het evenement voor de 9e keer plaats en wel van zondag 1 tot en met dinsdag 3 maart in Evenementenhal Gorinchem.

Bakkersvak en de gelijktijdige vakbeurs IJs-Vak zijn er voor de professional met passie voor food. Met waardering voor ambachtelijke producten, iemand die trots is om in deze branche te werken. Het is de plek bij uitstek om inspiratie op te doen als je zelf de allerlekkerste producten wilt maken. Maar niet iedereen kan alles zelf maken en je kunt je ook afvragen of je dat wel moet willen. Dus ook het inkopen van eindproducten of half-fabrikaten van hoge kwaliteit is hier volop mogelijk.

Bovendien wemelt het op dit evenement van het talent waar jij je door kunt laten inspireren met originele recepturen, vaktechnieken en praktische tips. Bekroonde Meesters, internationale wedstrijdteams, gerenommeerde auteurs van boeken op het gebied van brood & banket, jong talent; het barst ervan op Bakkersvak en IJs-Vak. Doe er je voordeel mee en schrijf je vandaag nog in voor een gratis ticket. Nog geen registratiecode ontvangen? Neem dan contact op met één van de vele leveranciers die je kunt vinden op Bakkersvak.

Bekijk de website en registreer je voor gratis toegang.

Lees ook
Slimme verpakkingsoplossingen in Smart Packaging Gallery van Empack 2022

Slimme verpakkingsoplossingen in Smart Packaging Gallery van Empack 2022

In de Smart Packaging Gallery van Empack 2022 zien bezoekers de nieuwste slimme technieken, producten en machines. Empack 2022 vindt plaat op 5, 6 en 7 april 2022 in Evenementenhal Gorinchem.

Kennissessies op Empack 2022

Kennissessies op Empack 2022

Tijdens de verpakkingsbeurs Empack staan er verschillende kennissessies op het programma over uiteenlopende onderwerpen, zoals recyclebare verpakkingsoplossingen en circulariteit. Netwerkpartners KIDV, KVK, Brightlands, NRK en HAS delen hun kennis.

Verpakkingsbeurs Empack gaat in april ‘als vanouds’ door

Verpakkingsbeurs Empack gaat in april ‘als vanouds’ door

Empack 2022 vindt van 5 tot en met 7 april als vanouds plaats op de nieuwe locatie Evenementenhal Gorinchem. Dat maakt organisator Easyfairs bekend. Empack is de beurs voor nieuwe producten, diensten en oplossingen in de verpakkingswereld.