Bakkersvak 2.0

Bakkers in Bedrijf ad. foto 17-12

De voorbereidingen van Bakkersvak 2019 zijn in volle gang. Met deze 8e editie voor de deur is het tijd voor verandering. Bakkersvak 2.0 heeft een nieuwe, frissere uitstraling en volop nieuwe kennistheaters, waar de bezoeker vrijblijvend plaats kan nemen. Easyfairs, beursorganisator van Bakkersvak, wil content bieden die vooruitstrevend is, maar vooral ook praktische handvaten aanreiken om de komende jaren in te gaan. De nieuwe slogan ‘voor de bakker van nu, voor de bakker van morgen’ sluit hier perfect op aan.

Café Onderneem

Iedere ondernemer kent het wel: vastlopen op zaken terwijl je je tijd al hard genoeg nodig hebt. Het overkomt de beste. De ondernemer die alles weet en alles kan – bestaat niet. Om de bezoeker een duwtje in de goede richting te geven is café Onderneem! te vinden op een speciale plek op de beursvloer. Hier geven ervaren sprekers en ondernemers hun tips en tricks, die zij zelf door vallen en opstaan hebben geleerd.

Bakkersvak kan alvast een tipje van de sluier oplichten. Zo gaat de Rabobank een trendlezing geven over de verschillende kansen in de sector. WP Haton geeft de bezoeker een kijkje in de bakkerij van de toekomst. Many Tastes voorziet het publiek van diverse marketingtips. Ben je meer geïnteresseerd in duurzaamheid? Dan staan de Peelpioneers voor je klaar met tips over het gebruik van afvalstoffen als grondstof.

Het mag duidelijk zijn: in café Onderneem! vind je het antwoord op al je ondernemersvragen. De jonge Haarlemse onderneming VAN STUK heeft een prachtig theater ontworpen, waar je als bezoeker plaats kunt nemen terwijl je alle kennis tot je neemt.

Praktische informatie

Bakkersvak vindt plaats op 10, 11 en 12 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem. De deuren zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoek voor meer informatie de website en schrijf jezelf in voor een ticket.

 
Lees ook
Royal Steensma kijkt tevreden terug op Bakkersvak

Royal Steensma kijkt tevreden terug op Bakkersvak

Bakkers reageren positief op de overname van Bak Speciaal door Royal Steensma. Dat blijkt uit de reacties van bakkers en branchepartijen tijdens vakbeurs Bakkersvak, laat de grondstofleverancier weten.

Organisatie kijkt terug op geslaagde editie Bakkersvak

Organisatie kijkt terug op geslaagde editie Bakkersvak

De achtste editie van vakbeurs Bakkersvak in combinatie met IJs zit er weer op. Dit jaar duurde deze vakbeurs voor het eerst drie dagen. “Het was een geslaagde editie!", aldus Event Manager Bakkersvak Corine Visser. "We hebben elkaar volop mogen inspireren, praktische handvaten mogen aanreiken en bovenal elkaar een kijkje in de toekomst...

Vipam op Bakkersvak

Vipam stond dit jaar voor de zevende keer op Bakkersvak. Dit jaar bood het bedrijf de bezoekers volop inspiratie op het gebied van gebak, chocolade en ijs. [object type="youtube" id="-32hgAJSlCY"]