Bakkersvak 2.0

Bakkers in Bedrijf ad. foto 17-12

De voorbereidingen van Bakkersvak 2019 zijn in volle gang. Met deze 8e editie voor de deur is het tijd voor verandering. Bakkersvak 2.0 heeft een nieuwe, frissere uitstraling en volop nieuwe kennistheaters, waar de bezoeker vrijblijvend plaats kan nemen. Easyfairs, beursorganisator van Bakkersvak, wil content bieden die vooruitstrevend is, maar vooral ook praktische handvaten aanreiken om de komende jaren in te gaan. De nieuwe slogan ‘voor de bakker van nu, voor de bakker van morgen’ sluit hier perfect op aan.

Café Onderneem

Iedere ondernemer kent het wel: vastlopen op zaken terwijl je je tijd al hard genoeg nodig hebt. Het overkomt de beste. De ondernemer die alles weet en alles kan – bestaat niet. Om de bezoeker een duwtje in de goede richting te geven is café Onderneem! te vinden op een speciale plek op de beursvloer. Hier geven ervaren sprekers en ondernemers hun tips en tricks, die zij zelf door vallen en opstaan hebben geleerd.

Bakkersvak kan alvast een tipje van de sluier oplichten. Zo gaat de Rabobank een trendlezing geven over de verschillende kansen in de sector. WP Haton geeft de bezoeker een kijkje in de bakkerij van de toekomst. Many Tastes voorziet het publiek van diverse marketingtips. Ben je meer geïnteresseerd in duurzaamheid? Dan staan de Peelpioneers voor je klaar met tips over het gebruik van afvalstoffen als grondstof.

Het mag duidelijk zijn: in café Onderneem! vind je het antwoord op al je ondernemersvragen. De jonge Haarlemse onderneming VAN STUK heeft een prachtig theater ontworpen, waar je als bezoeker plaats kunt nemen terwijl je alle kennis tot je neemt.

Praktische informatie

Bakkersvak vindt plaats op 10, 11 en 12 maart 2019 in Evenementenhal Gorinchem. De deuren zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoek voor meer informatie de website en schrijf jezelf in voor een ticket.

 
Lees ook
IJsVak-wedstrijden op Bakkersvak

IJsVak-wedstrijden op Bakkersvak

De IJsVak-wedstrijden vinden op 1, 2 en 3 maart tijdens de IJs-Vak op Bakkersvak in de Evenementenhal Gorinchem. De organisatie heeft de dagindeling al bekend gemaakt.

Nieuwe hypermoderne beurshal in Evenementenhal Gorinchem

Nieuwe hypermoderne beurshal in Evenementenhal Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem breidt uit. Op de bovenverdieping komt een tweede hypermoderne beurshal met de naam 'Next Level'. De werkzaamheden zijn enkele maanden geleden al gestart. De oplevering van de nieuwe hal is eind augustus.

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

De wedstrijdsmaak voor de Gouden IJsspatel 2020 is bekend: kersen-sorbetijs. Dit maakte SVH Meesterijsbereider Bob Frie 17 juni bekend tijdens de diploma-uitreiking van het IJscentrum.