Amerikaanse patisserie raakt steeds meer ingeburgerd in ons land. Denk aan brownies, chocolate chip cookies, cupcakes, cheesecake en red velvet cake. Herkenbare producten waar de consument al vertrouwd mee is en die vaak rationeel te maken zijn. Bakeplus en Debic presenteren klassieke Amerikaanse producten: in hun bekende verschijning én als onderscheidende creatie met een twist.

Totaal concept

American Sfeerbeeld_JPG (© Debic)

Bakeplus en Debic hebben de handen ineengeslagen om bakkers te ontlasten met een Amerikaans concept. Naast 8 recepten voor Amerikaanse patisserie wordt de bakker volledig ontzorgd met verkooptips en zelfs kant-en-klare social media content die bakkers direct kunnen gebruiken.  

Daarnaast kunnen klanten van Bakeplus gebruikmaken van een tijdelijke actie op Debic producten die in de recepten worden gebruikt, wat het extra aantrekkelijk maakt om aan de slag te gaan met de recepten. 

Jongere generaties aantrekken

Debic - American Brownies (© Debic)

Het concept is gebaseerd op consumentenonderzoeken en trendanalyse, gericht op millenials en generatie Z, die de toekomst van de bakkerijsector vormen. Hoewel deze generaties veel uitgeven aan eten, komen ze momenteel nog te weinig naar de bakkerij. Dat biedt kansen! Tegelijkertijd is rekening gehouden met de behoefte van de huidige klanten door vertrouwde producten op te nemen in de campagne. 

Lees meer over het American concept en ga zelf aan de slag

Altijd op de hoogte blijven?