Innovatie, fermentatie, pasteurisatie, onderscheidend én volkoren, dat is de nieuwste ontwikkeling van Ireks op volkorenbroodgebied.
In een tijd waarin artikelen over wetenschappelijke bewijzen zich opstapelen dat volkoren granen een positief effect op uw gezondheid hebben, biedt Ireks u de mogelijkheid zich op dit gebied volledig te onderscheiden. Een 100% volkorenbrood vol vezels, op basis van 4 verschillende moutsoorten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit de volle korrel van het graan.
Innovatief doordat we met een unieke techniek hebben weten te bewerkstelligen dat u gefermenteerde moutkorrels in een brood kunt gebruiken die daarbij ook nog eens heerlijk zacht blijven van beet, of ze nu in de korst of in het midden van het brood zitten.
4 Mouten Volkoren Brood wordt onder andere gemaakt van een mix van mouten en desems, en een andere innovatie genaamd Paste for Taste Malt. 4 Mouten Volkoren Brood is 'clear' label en lactosevrij.
Meer informatie over deze innovatie en het promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl ,bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.