4 Mouten Volkoren Brood - De innovatie in volkoren!

4MoutenVolkorenBrood_600x450px_NL

Innovatie, fermentatie, pasteurisatie, onderscheidend én volkoren, dat is de nieuwste ontwikkeling van Ireks op volkorenbroodgebied.

In een tijd waarin artikelen over wetenschappelijke bewijzen zich opstapelen dat volkoren granen een positief effect op uw gezondheid hebben,  biedt Ireks u de mogelijkheid zich op dit gebied volledig te onderscheiden. Een 100% volkorenbrood vol vezels, op basis van 4 verschillende moutsoorten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit de volle korrel van het graan.

Innovatief doordat we met een unieke techniek hebben weten te bewerkstelligen dat u gefermenteerde moutkorrels in een brood kunt gebruiken die daarbij ook nog eens heerlijk zacht blijven van beet,  of ze nu in de korst of in het midden van het brood zitten.

4 Mouten Volkoren Brood wordt onder andere gemaakt van een mix van mouten en desems, en een andere innovatie genaamd Paste for Taste Malt. 4 Mouten Volkoren Brood is 'clear' label en lactosevrij.

Meer informatie over deze innovatie en het promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl ,bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Lees ook
Nieuw Warenwetbesluit Meel en brood

Nieuw Warenwetbesluit Meel en brood

Op 1 juli 2020 treedt het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood in werking. De wet kwam tot stand op initiatief van de NVB, NBOV en Nebafa om consumenten meer duidelijkheid over broodsoorten te geven. De nieuwe regels hebben een overgangstermijn van twee jaar. Dat betekent dat bakkers tot uiterlijk 1 juli 2022 de tijd hebben om aan deze verplichting...

Bakery Institute organiseert masterclass ‘Uitverkoren’

Bakery Institute organiseert masterclass ‘Uitverkoren’

Chefs kiezen steeds vaker voor kwalitatief goed brood. Het mandje wit stokbrood met iets te harde kruidenboter is in de meeste restaurants passé en sinds afgelopen jaar kent Nederland zelfs een broodsommelier. Bakery Institute in Zaandam wil brood definitief op de kaart zetten en biedt chefs in de horeca daarom een tweedaagse Masterclass Boulangerie...

Belgisch brood bakken op Mars

Belgisch brood bakken op Mars

Zullen de eerste mensen die op Mars brood bakken en eten dat doen dankzij een Belgische doorbraak? Dat is de uitdaging voor het SpaceBakery-project , een uniek consortium dat uit zeven Belgische organisaties bestaat en door de bakkerij-, banket- en chocoladedeskundigengroep Puratos geleid wordt. Inmiddels is er een budget van meer dan 6,3 miljoen euro...