4 Mouten Volkoren Brood - De innovatie in volkoren!

4MoutenVolkorenBrood_600x450px_NL

Innovatie, fermentatie, pasteurisatie, onderscheidend én volkoren, dat is de nieuwste ontwikkeling van Ireks op volkorenbroodgebied.

In een tijd waarin artikelen over wetenschappelijke bewijzen zich opstapelen dat volkoren granen een positief effect op uw gezondheid hebben,  biedt Ireks u de mogelijkheid zich op dit gebied volledig te onderscheiden. Een 100% volkorenbrood vol vezels, op basis van 4 verschillende moutsoorten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit de volle korrel van het graan.

Innovatief doordat we met een unieke techniek hebben weten te bewerkstelligen dat u gefermenteerde moutkorrels in een brood kunt gebruiken die daarbij ook nog eens heerlijk zacht blijven van beet,  of ze nu in de korst of in het midden van het brood zitten.

4 Mouten Volkoren Brood wordt onder andere gemaakt van een mix van mouten en desems, en een andere innovatie genaamd Paste for Taste Malt. 4 Mouten Volkoren Brood is 'clear' label en lactosevrij.

Meer informatie over deze innovatie en het promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl ,bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Lees ook
Populariteit brood neemt toe

Populariteit brood neemt toe

De populariteit van brood neemt toe. Dat blijkt uit het imago-onderzoek van het Nederlands Bakkerij Centrum met behulp van Blauw Research en GfK. In tweejaar tijd steeg het aantal mensen dat brood in een modern en gezond voedingspatroon vindt passen met 3,3 procent naar 83,6 procent. Alleen bij vrouwen onder 39 jaar is er nog werk aan de winkel; vanwege...

Generieke informatievoorziening heeft meest positieve invloed op dieet

Generieke informatievoorziening heeft meest positieve invloed op dieet

Een Schots onderzoek gaf twee groepen informatie over de invloed op de gezondheid van voedselproducten, waarna de proefpersonen boodschappen moesten doen. Een groep kreeg generieke informatie, de ander gepersonaliseerde. De groep die generieke informatie (bv. ‘volkoren is gezond’) kreeg, deed vervolgens de meest gezonde boodschappen.

Meta-onderzoek: volkoren granen verkleinen kans op kanker spijsverteringskanaal

Meta-onderzoek: volkoren granen verkleinen kans op kanker spijsverteringskanaal

Chinees onderzoek concludeert op basis van bestaand onderzoek dat een dieet rijk aan volkoren granen de kans op kanker in het spijsverteringskanaal verkleinen.