4 Mouten Volkoren Brood - De innovatie in volkoren!

4MoutenVolkorenBrood_600x450px_NL

Innovatie, fermentatie, pasteurisatie, onderscheidend én volkoren, dat is de nieuwste ontwikkeling van Ireks op volkorenbroodgebied.

In een tijd waarin artikelen over wetenschappelijke bewijzen zich opstapelen dat volkoren granen een positief effect op uw gezondheid hebben,  biedt Ireks u de mogelijkheid zich op dit gebied volledig te onderscheiden. Een 100% volkorenbrood vol vezels, op basis van 4 verschillende moutsoorten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten uit de volle korrel van het graan.

Innovatief doordat we met een unieke techniek hebben weten te bewerkstelligen dat u gefermenteerde moutkorrels in een brood kunt gebruiken die daarbij ook nog eens heerlijk zacht blijven van beet,  of ze nu in de korst of in het midden van het brood zitten.

4 Mouten Volkoren Brood wordt onder andere gemaakt van een mix van mouten en desems, en een andere innovatie genaamd Paste for Taste Malt. 4 Mouten Volkoren Brood is 'clear' label en lactosevrij.

Meer informatie over deze innovatie en het promotiemateriaal kunt u natuurlijk verkrijgen via www.ireks.nl ,bij uw baktechnisch adviseur of via marketing@ireks.nl.

Lees ook
Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

IREKS introduceert een nieuwe brochure waarin een aantal veelzijdige hartige recepten voor u gese-lecteerd zijn waarbij het water je in de mond loopt. BOLINO RSPO SG is een product waarbij uw eigen ideeën en creativiteit qua recepten en vullingen werkelijkheid worden.

Bakkerij ’t Stoepje komende drie jaar broodsponsor van het Nationaal Schoolontbijt

Bakkerij ’t Stoepje komende drie jaar broodsponsor van het Nationaal Schoolontbijt

Bakkerij ’t Stoepje is de broodsponsor van het Nationaal Schoolontbijt. Zij leveren de komende drie jaar het brood voor dit jaarlijkse evenement.

Heerlijke recepten voor op en bij de BBQ!

Heerlijke recepten voor op en bij de BBQ!

Het BBQ seizoen is begonnen, en naast de traditionele BBQ-broden heeft IREKS voor u een aantal 'zonnige' recepten gebundeld voor op en bij de BBQ om smakelijk het BBQ seizoen in te gaan. Zelfs aan het toetje is gedacht! Met REX RUSTICA maakt u de heerlijkste Duchetta’s, Breekbroden, Foccacia’s, in verschillende maten en varianten! Een folder vol inspiratie.