Artikelen
11 tips voor bescherming tegen cybercrime

11 tips voor bescherming tegen cybercrime

Uit recent onderzoek blijkt dat een op de vijf midden- en kleinbedrijven slachtoffer is geweest van cybercrime. Denk aan phishing en de verspreiding van schadelijke software. Toch maakt het merendeel van de mkb’ers zich weinig zorgen over de digitale kwetsbaarheid. Volgens Jeroen Bol, hoofd buitendienst bij verzekeringsmaatschappij Mercurius Groep en...

Duurzame chocolade tijdens Chocoa 2019

Duurzame chocolade tijdens Chocoa 2019

Deze week, op 20 februari, Chocoa 2019 van start. Tijdens deze zevende editie staat de Beurs van Berlage vijf dagen lang in het teken van chocolade. Bezoekers maken kennis met de hele keten en kiezen de beste 'hot chocolate' van de wereld. Chocoa duurt tot en met 24 februari. 20, 21 en 22 februari staan in het teken van beurs, congres en seminars, 23...

Topkwaliteit waar je op kunt bouwen

Topkwaliteit waar je op kunt bouwen

Moderne technieken zorgen voor smaakverfijning en langere houdbaarheid Polderland wordt Debic. Dezelfde topkwaliteit met een andere naam. De winst zit ‘m in de langere houdbaarheid van de slagroom en in de krachtige, praktische ondersteuning van het Debic team, van demo’s tot recepten en desgewenst advies. Patisserie-adviseur Dré Eversteijn is een...

Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Het is bekend welke bakkers en slagers de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje hebben gehaald. Dit jaar gaan er elf deelnemers door omdat twee bakkers eenzelfde score behaalden. "Dit is echt een moment voor bakkers. Hier kijken ze heel het jaar naar uit", vertelt juryvoorzitter Ton Poppelaars aan Omroep Brabant. Tussen de finalisten staan een hoop 'oude bekenden'. Zo zitten de nummers één, twee en drie van vorig jaar - Christiaan van de Vegt, Leon van Dongen en Slagerij kwant - er ook dit jaar weer bij. Alle finalisten kregen in de aanloop naar de wedstrijd...

De koninklijke bonbons van Marco Nijtmans

De koninklijke bonbons van Marco Nijtmans

Dit jaar bezoekt de koninklijke familie op Koningsdag Amersfoort. Speciaal voor die gelegenheid ontwikkelde Marco Nijtmans van Patisserie Marco Nijtmans in Amersfoort een doosje met oranje bonbons, een 'Koninklijk doosje'. "Het was een idee van mijn vrouw" vertelt Marco lachend. "Zij komt uit Zuid Duitsland en is erg enthousiast over het koningshuis....

Patisserie de Rouw introduceert de Bonjourtruffel

Patisserie de Rouw introduceert de Bonjourtruffel

Patisserie de Rouw in Vught introduceert de Bonjourtruffel, gemaakt van blonde Dulcey-chocolade, feuilletine en gezouten karamel. Deze truffel is bedoeld als 'cadeautruffel' waarbij om de verpakking een banderol met een wens of bedankje komt. Ook komen de eigenaren Doris en Arthur met nieuwe themaverpakkingen en decoraties. De Bonjourtruffel is een...

Deliveroo uitspraak: wat zijn de gevolgen?

Op 15 januari 2019 deed de kantonrechter Amsterdam een opmerkelijke uitspraak in de zaak van vakbond FNV tegen Deliveroo. Bezorgers die voor Deliveroo maaltijden bezorgen zijn geen zzp’ers, maar kunnen aanspraak maken op een arbeidsovereenkomst bij het bedrijf. Bovendien valt Deliveroo wel degelijk onder de cao voor beroepsgoederenvervoer. Deze uitspraak heeft mogelijk ook gevolgen voor bedrijven die op vergelijkbare wijze als Deliveroo werken. Deliveroo besloot begin 2018 om alle arbeidsovereenkomsten met bezorgers niet te verlengen. In plaats daarvan gingen bezorgers volgens zogenoemde...

Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

Alles over Bakkersvak in vierde Bakkersvak Journaal

Bakkersvak en Bakkers in bedrijf brengen in aanloop naar Bakkersvak 2019 samen het Bakkersvak Journaal uit met daarin alle nieuwtjes rondom de vakbeurs. De vierde editie staat nu online. In deze editie leest u over het nieuwe Grondstoffentheater, de sessies en stand van het Nederlands Bakkerij Centrum, de verse sappen en jams van Vink en de vloeibare...

Op zoek naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Op zoek naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Ieder jaar gaat Brabant op zoek naar het lekkerste Brabantse Worstenbroodje. De editie van 2019 is inmiddels gestart en de voorronde bij professionele bakkers en slagers zit er al op. 27 maart wordt bekend welke professional, thuisbakker, VMBO-leerling en MBO-student het lekkerste Brabantse Worstenbroodje bakt. De afgelopen maanden kregen de deelnemende...

Voorjaarsbeurs Voets Specialiteiten

Voorjaarsbeurs Voets Specialiteiten

Op zondag 17 en maandag 18 maart 2019 organiseert Voets Specialiteiten haar twee jaarlijkse Voorjaarsbeurs. Foodondernemers, zoals bakkers en slagers, kunnen in de honderd jaar oude Koekbouw aan de CHV Noordkade in Veghel terecht voor inspiratie. Voets Specialiteiten is een leverancier van delicatessen voor kaasspeciaalzaken, AGF-speciaalzaken, koffie-...

Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

Met onder andere: De Gouden Gard, The Real Baker, Zuivel - de stand van zaken, Transvetzuren, Cargill en 150 jaar Delftse Gist

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer

Cursus allergenen management

28 november 2019 - 28 november 2019

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea