Zuiveltrends - Minder suiker, minder vet?

Zuiveltrends_Frieslandcampina

Foto: FrieslandCampina Minder vet, minder suiker, vegan: hoe vertalen deze trends zich naar de zuivelwereld? En wat betekent dat voor de ambachtelijke bakker? Slagroom en boter blijven belangrijke ingrediënten voor bakkers. Op dit vlak verandert er ogenschijnlijk niet veel. Hoe kunnen bakkers zich dan blijven vernieuwen? “Kijk naar de t...
Dossiers
Lees ook
Dossche Mills lanceert Fibre Max in Nederland

Dossche Mills lanceert Fibre Max in Nederland

Consumenten kiezen steeds vaker voor gezond. Dossche Mills springt hier op in met Artipan Fibre Max: een clean label meergranenmengeling. Na de lancering op Broodway in België, komt het product nu ook op de markt in Nederland en Frankrijk.

Stichting Bakkracht ondersteunt bakkers met Bedrijfsontwikkelplan

Stichting Bakkracht ondersteunt bakkers met Bedrijfsontwikkelplan

Hoe kunnen werkgevers en werknemers in de bakkerijbranche erkennen (blijven) leren en zich ontwikkelen? Iedereen vindt dit belangrijk, maar het is soms lastig om dit te realiseren. De Stichting Bakkracht helpt bakkers met het Bedrijfsontwikkelplan en ondersteunt zo bakkerijen op weg naar duurzame inzetbaarheid.

Top 10 recepten uit Bakkers in bedrijf

Top 10 recepten uit Bakkers in bedrijf

Het jaar 2021 zit er bijna op. We tellen af naar 2022 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 10 recepten op Bakkers in bedrijf.