Zuiveltrends - Minder suiker, minder vet?

Zuiveltrends_Frieslandcampina

Foto: FrieslandCampina Minder vet, minder suiker, vegan: hoe vertalen deze trends zich naar de zuivelwereld? En wat betekent dat voor de ambachtelijke bakker? Slagroom en boter blijven belangrijke ingrediënten voor bakkers. Op dit vlak verandert er ogenschijnlijk niet veel. Hoe kunnen bakkers zich dan blijven vernieuwen? “Kijk naar de t...
Dossiers
Lees ook
Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de bakkersbranche?

Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de bakkersbranche?

In de media verschijnen regelmatig berichten die interessant zijn voor de bakkersbranche. Wat kwam er afgelopen week allemaal voorbij?

Online verkoop: Denk bij het opzetten van een webshop aan de wettelijke verplichtingen

Online verkoop: Denk bij het opzetten van een webshop aan de wettelijke verplichtingen

Sinds het begin van de coronacrisis is de onlineverkoop in de ambachtelijke bakkerijbranche snel toegenomen. Ondernemers begonnen een webshop, bouwden die uit of haakten aan bij lokale onlineplatforms.

Nieuw: Debic Slagroom met 8% suiker

Nieuw: Debic Slagroom met 8% suiker

Debic is trots op de Nederlandse banketcultuur waar heerlijke producten gemaakt worden, waarin veel slagroom wordt verwerkt. Dat is niet zo gek in een land met volop koeien in de wei! Opvallend is dat Nederlandse banketbakkers in tegenstelling tot hun Europese collega’s vaak gezoete slagroom gebruiken. Echter vraagt de Nederlandse consument steeds vaker...