Zomerbrood en andere (gistdeeg)producten

24 april 2012

nbcWilt u uw klanten meer bieden dan alleen de gangbare broodsoorten? Wordt er regelmatig gevraagd naar buitenlandse broodsoorten en/of bijzondere (gistdeeg)producten en is er vraag naar bijzondere producten voor bijvoorbeeld bij de barbecue of bent u geïnspireerd door producten die u heeft ontdekt tijdens uw eigen vakantie? Dan is deze training u op het lijf geschreven.

In één dag neemt trainer Tiny van Kuppeveld u mee in ‘de smaak van de zomer’. Diverse brood- en (gistdeeg)producten met een zomers karakter passeren de revue. Er worden onder andere broden gebakken van degen waaraan kruiden, groenten en verschillende kazen zijn toegevoegd. Met de kennis die u tijdens deze training opdoet, kunt u uw bestaande assortiment brood- en (gistdeeg)producten uitbreiden en beter inspelen op de wensen van uw klanten. Ook kunt u zelf diverse variaties bedenken en maken.

Resultaat NBC diverse brood producten en proces foto's. dinsdag 7 maart

U maakt Mexicaanse wraps & rolls, hartige broodpan, pasta’s, Indiabollen, volkoren kruidenschnecken, hartige lentetaartjes, roomkaas-salami wraps, zalmpie, pesto-cheddarvlinders, preiplaten met spek en kaas. U kunt de vaktechnieken op rationele wijze toepassen. U weet hoe u de verschillende degen verwerkt tot verschillende producten en u kunt zelf nieuwe broodproducten ontwikkelen.

Dit wordt een smaakvolle zomer!

Meer weten over deze training?

Heeft u trainingsvragen, wilt u zich aanmelden of een afspraak maken met één van onze buitendienstmedewerkers om uw opleidingswensen in kaart te brengen? Mail naar training@nbc.nl of bel met NBC Training 0317 - 471285.

Wij staan u graag te woord!

 

Altijd op de hoogte blijven?