• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

Zeven chocoladetrends voor het najaar

5 september 2024 Bianca Roemaat Anne-Marij de Koning
Featured image
PREMIUM
Na zomer komt…herfst. Tijd om de ijskoude versnaperingen om te ruilen voor de wat ‘warmere’, zoals chocolade. Na de hype van de Dubai-repen afgelopen zomer is de vraag: wat zijn de chocoladetrends voor de komende najaars- en feestdagen? 

Chocolaatjes in de vorm van een paddenstoel voor de herfst, een mijter voor de sint en een hulstblad voor kerst. Daarmee verras je jouw klant anno 2024 niet echt meer, maar als die bonbons nu eens een driedimensionale vorm hebben? 

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Meer over
  • Storytelling
  • Najaar
Lees ook

Puratos neemt Franse bakkerijschool over

Puratos stapt in het onderwijs en neemt de Franse bakkerijschool École Bellouet Conseil over. Niet om zelf les te geven. Maar om het erfgoed en de traditie van de Franse bakkerij te behouden.
18 februari 2025Redactie Bakkers in bedrijf

Dit zijn de zeven belangrijkste vegatrends voor 2025

Steeds meer mensen laten vlees links liggen in Nederland en kiezen voor een vegetarische of veganistische levensstijl. Restaurants, supermarkten en fastfoodketens spelen hier slim op in met een groeie...
12 februari 2025Dave Bouthoorn

Sigep 2025 toont kansen voor to go-markt

Wat brengt het nieuwe ijsseizoen? Op Sigep 2025 blijkt dat een crunch in het ijs en smaken uit het Midden Oosten (nog steeds) populair zijn. Allergeenvrij is vaker een vaste basiswaarde. Semi-industri...
5 februari 2025Bianca Roemaat
12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer