Workshop Desem bijzondere granen

De laatste jaren zijn desembroden trendy en veelbesproken binnen de bakkerijsector. Ook de consument komt steeds meer over deze producten te weten en de vraag hiernaar groeit. De ontwikkeling van bijzonder brood met desem neemt een enorme vaart. Ook in uw bakkerij? Wilt u daarnaast een kijkje in de keuken van twee desem-bakkerijen die werken met bijzondere granen?

Lees hier meer over de Workshop Desem bijzondere granen.

Lees ook
Winnaars DesemAwards 2020 aan het woord

Winnaars DesemAwards 2020 aan het woord

In Wageningen vond op 23 september via Zoom de uitreiking van de DesemAwards 2020 plaats. Twijnstra, De Echte Bakker uit Oudemirdum won de DesemAward met hun gevulde brood en Kwakman, De Echte Bakker uit Bussum werd winnaar in de categorie ongevuld desembrood. Bakkers in Bedrijf sprak hen over de wedstrijd en over desem natuurlijk.

Echte Bakkers Twijnstra en Kwakman winnen DesemAwards 2020

Echte Bakkers Twijnstra en Kwakman winnen DesemAwards 2020

In Wageningen vond op 23 september de uitreiking van de DesemAwards 2020 plaats. Twijnstra, De Echte Bakker uit Oudemirdum won de DesemAward met zijn gevulde brood en Kwakman, De Echte Bakker uit Bussum werd winnaar in de categorie ongevuld desembrood.

‘De uitdaging: blijven doen wat we doen’

‘De uitdaging: blijven doen wat we doen’

Frans brood, dat wilde Issa Niemeijer maken. Vanaf de eerste pogingen in een combi-oventje in zijn studentenkamer tot zijn eigen winkel. Twaalf jaar bestaat bakkerij Gebroeders Niemeijer inmiddels. Met sinds negen jaar één broer aan het roer die deze maand ‘Een boek over brood’ uitbrengt.