Wereldberoemde patisseriechef Adrià gast op Horecava

AMSTERDAM - De beste patisseriechef ter wereld Albert Adrià is samen met zijn team aanwezig op de Horecava, in de stand van Sweet Emotions. Sweet Emotions is een vernieuwend concept vol culinair entertainment, het hele jaar door. De stand bestaat uit vier gedeeltes die elk zijn ingericht naar het thema van lente, zomer, herfst en winter. Het concept is bedacht in het kader van 60 jaar Horecava. De grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie start vandaag, maandag 11 januari, en duurt tot en met donderdag 14 januari in RAI Amsterdam.

Thema vier jaargetijden

De samenwerking tussen de gepassioneerde ondernemers uit België en Adrià en zijn elBarri team is terug te zien in ieder aspect van Sweet Emotions. De stand van ruim 780 m² in hal 4 bestaat uit de vier jaargetijden. Centraal staat een enorme belevingsboom, waar alle zintuigen geprikkeld worden.

Winter

De Winter is toegankelijk voor alle bezoekers van de Horecava. Hier kunnen de bezoekers diverse zoetigheden proeven van IJsboerke en Didess, die worden uitgedeeld door de verleidelijke ‘Rafa’ en ‘We Love Biscuits’ girls.

Herfst

In de Herfst zit je letterlijk te picknicken in het bos en draait alles om dessertbeleving. De bezoeker ervaart hier hoe je gasten kunt verwennen met een onvergetelijk dessert in combinatie met een bijpassende koffie of thee. De desserts zijn ontwikkeld door R&D Food Revolution in samenwerking met Didess en IJsboerke. Lavazza zorgt voor de bijpassende drank.

Lente

In het lentelandschap treed je binnen in de Sweet Sins Mysterious Cocktailbar van Albert Adrià, R&D Food Revolution en ginmerk Bombay Sapphire. Hier kunnen genodigden genieten van een cocktail experience in de sferen van de club Heart Ibiza.

Zomer

In de Zomer pakt Albert Adrià volledig uit op de secret sands van Heart Ibiza. Hier kunnen genodigden smullen van een aantal van zijn beste gerechtjes, terwijl ze zich wanen op een strand van Ibiza. De hapjes worden vergezeld van bijbehorende cocktails op basis van premium wodka merk Grey Goose.

Lees ook
Horecava keert terug in 2023

Horecava keert terug in 2023

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal.

Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2023 geopend

Zoektocht naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje 2023 geopend

Stichting het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje gaat voor de 26e keer op zoek naar Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Voor deze wedstrijd kunnen bakkers, slagers, leerlingen, studenten, thuisbakkers zich aanmelden.

Bakkers in de media – week 42

Bakkers in de media – week 42

De hoge energiekosten voor bakkers domineerden ook deze week de media. Faillissementen en kritiek op het steunpakket waar de overheid aan werkt. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.