Wereldberoemde patisseriechef Adrià gast op Horecava

Albert-Adria

AMSTERDAM - De beste patisseriechef ter wereld Albert Adrià is samen met zijn team aanwezig op de Horecava, in de stand van Sweet Emotions. Sweet Emotions is een vernieuwend concept vol culinair entertainment, het hele jaar door. De stand bestaat uit vier gedeeltes die elk zijn ingericht naar het thema van lente, zomer, herfst en winter. Het concept is bedacht in het kader van 60 jaar Horecava. De grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie start vandaag, maandag 11 januari, en duurt tot en met donderdag 14 januari in RAI Amsterdam.

Thema vier jaargetijden

De samenwerking tussen de gepassioneerde ondernemers uit België en Adrià en zijn elBarri team is terug te zien in ieder aspect van Sweet Emotions. De stand van ruim 780 m² in hal 4 bestaat uit de vier jaargetijden. Centraal staat een enorme belevingsboom, waar alle zintuigen geprikkeld worden.

Winter

De Winter is toegankelijk voor alle bezoekers van de Horecava. Hier kunnen de bezoekers diverse zoetigheden proeven van IJsboerke en Didess, die worden uitgedeeld door de verleidelijke ‘Rafa’ en ‘We Love Biscuits’ girls.

Herfst

In de Herfst zit je letterlijk te picknicken in het bos en draait alles om dessertbeleving. De bezoeker ervaart hier hoe je gasten kunt verwennen met een onvergetelijk dessert in combinatie met een bijpassende koffie of thee. De desserts zijn ontwikkeld door R&D Food Revolution in samenwerking met Didess en IJsboerke. Lavazza zorgt voor de bijpassende drank.

Lente

In het lentelandschap treed je binnen in de Sweet Sins Mysterious Cocktailbar van Albert Adrià, R&D Food Revolution en ginmerk Bombay Sapphire. Hier kunnen genodigden genieten van een cocktail experience in de sferen van de club Heart Ibiza.

Zomer

In de Zomer pakt Albert Adrià volledig uit op de secret sands van Heart Ibiza. Hier kunnen genodigden smullen van een aantal van zijn beste gerechtjes, terwijl ze zich wanen op een strand van Ibiza. De hapjes worden vergezeld van bijbehorende cocktails op basis van premium wodka merk Grey Goose.

Lees ook
Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Hoe maken we voedsel nog duurzamer en gezonder?

Ons voedsel zit steeds slimmer in elkaar. Dierlijke eiwitten worden vervangen door plantaardige, suikers door laagcalorische zoetstoffen en kunstmatige smaakstoffen door natuurlijke alternatieven. Welke innovatieve, functionele ingrediënten maken on voedsel in de toekomst nog lekkerder en gezonder? En welke andere innovaties kunnen ons voedsel transformeren...

Arend Kisteman nieuwe voorzitter NBOV

Arend Kisteman nieuwe voorzitter NBOV

Arend Kisteman is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV). De leden van de vereniging namen dit besluit tijdens de algemene ledenvergadering op 8 juli. Kisteman volgt Jos den Otter op, die na een voorzitterschap van bijna tien jaar afscheid heeft genomen van de NBOV.

Redactiestage bij onze Foodvakbladen

Redactiestage bij onze Foodvakbladen

Wij zoeken een nieuwe stagiair(e)! Kom jij ons team versterken? Je gaat aan de slag voor de websites, social media en de bladen. Je schrijft nieuwsberichten, artikelen, maakt vlogs, bezoekt congressen en beurzen en gaat op reportage.

Banketbakker omgeving Amersfoort

Banketbakker omgeving Amersfoort

Wat ga je doen?Voor een ambachtelijke bakkerij in de omgeving van Amersfoort zijn we per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker. Het betreft een...

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Groot ambachtelijk broodbakker te Zutphen

Wat ga je doen?In deze functie voor de lange termijn werk je met een vast team aan 1 lijn, je wisselt handwerk af met machinaal. En bent met het gehele proces bezig...

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Industriele bankerbakkers gezocht, zowel pt als ft, omgeving West Betuwe

Wat ga je doen?Vanwege de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een parttime of fulltime industriele banketbakker. Als je parttime wilt werken, dan wordt je...