Weer samen: NBA, NBOV en SAB

foto 1

foto-1-2-300x200 Na een geslaagde samenwerking tijdens Bakkersvak 2017 hebben NBA, NBOV en SAB ervoor gekozen ook in 2018 een gezamenlijke stand te bemannen. Bij deze drie-in-één-stand krijgen bezoekers een compleet plaatje aangeboden.

NBA, NBOV en SAB zijn er voor ondernemers en medewerkers uit de branche. Alle drie de partijen vertegenwoordigen een stuk van het ondernemerschap. In 2017 werkten de organisaties duidelijk herkenbaar samen, door stands met eenzelfde uitstraling. Tijdens de komende editie is er wederom gekozen voor een gezamenlijke uitstraling. Dit versterkt het beeld op de onderlinge samenwerking. NBA, NBOV en SAB behouden wel hun eigen identiteit en doelstellingen.

Eén stand voor ondernemerschap

Wat kunnen de bezoekers van de samenwerking op de beurs verwachten? “Doordat wij gezamenlijk optrekken, maken wij het voor de bezoeker heel praktisch”, vertelt Martijn Verkerk van de NBOV. “Met één bezoek kunnen drie toonaangevende partijen worden bezocht waar informatie over promotie/communicatie, opleidingen/trainingen en ondernemerschap kan worden gehaald.” Ondernemers hoeven dus slechts naar één stand om de belangrijkste onderdelen van ondernemerschap bij elkaar te hebben. “Wij vullen elkaar goed aan. NBA vanuit de opleidingen/trainingen, NBOV vanuit ondernemerschap en SAB vanuit promotie/communicatie via de winkelvloer.”

“Wat wij vooral te bieden hebben, is onszelf”, zeggen de drie partijen eensgezind. “Door de aanwezigheid van de kundige en gastvrije medewerkers zal het de bezoekers aan niets ontbreken. Met hen kunnen bezoekers over alle voorkomende onderwerpen spreken die ertoe doen voor het ondernemerschap. Daarnaast staat er centraal in onze stand een barista die iedereen zal voorzien van een heerlijke kop koffie of thee. Voldoende basis ingrediënten voor een goed gesprek.”

In gesprek over doelstellingen en zoutreductie

De drie partijen hebben ieder wel een eigen focus op Bakkersvak. Carla Zwierstra, directeur van de NBA: “De NBA voorziet de bezoekers van informatie over bestaande en nieuwe trainingen. Maar wij staan er ook voor een gesprek over de toekomst en doelstellingen van het bedrijf en de ontwikkeling van de medewerkers om deze doelstellingen met elkaar te kunnen behalen.”

Martijn Verkerk vervolgt: “De NBOV brengt in ieder geval de zoutreductie wederom onder de aandacht van de bezoekers. Daarnaast is er onder meer aandacht voor actuele onderwerpen, als de bhv-app, de verlaging van de pintarieven en de Kredietunie voor de bakkerij.”

“Op de stand van de SAB kunnen bezoekers terecht voor informatie over de activiteiten van 2018”, besluit Sandra Pluim, coördinator van de stichting. “Daarnaast gaan we graag met ondernemers in gesprek over nieuwe ideeën en onderwerpen.”

Lees ook
2020: jaar vol aandachtspunten

2020: jaar vol aandachtspunten

Veel ondernemers zijn de afgelopen tijd druk in de weer geweest met de nieuwe regels rondom de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De komende maanden vragen ook andere zaken uw aandacht. De NBOV inventariseerde daarom een aantal van de onderwerpen waarmee u dit jaar te maken krijgt.

Bakkersvak

Bakkersvak

Het eerste weekend van maart is Bakkersvak weer het middelpunt van bakkend Nederland. De laatste grotere beurs in de aanloop daarnaartoe was de Europain in Parijs, waar ons eigen BoulangerieTeam een mooie prestatie neerzette en liet zien dat ze in een zeer competitief deelnemersveld tot de internationale top behoren. Hun winst in Rimini, bij ‘Bread...

Vipam partner van Dutch Pastry Team

Vipam partner van Dutch Pastry Team

Vipam International BV is vanaf 1 maart 2020 officieel partner van het Dutch Pastry Team. Deze samenwerking is voor minimaal drie jaar. Op Bakkersvak geven leden van het Dutch pastry Team verschillende demonstraties met verschillende producten van Vipam.

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Wat ga je doen?In de winkel zal je als eerste taak hebben o klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de...

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...