Webinar en live demo FoodSuite

Quistor FoodSuite

Quistor toont op 19 september door middel van een webinar en een live demo de mogelijkheden van Foodsuite, een bedrijfsapplicatie voor de foodbranche. De presentaties laten de brede mogelijkheden van dit pakket voor de voedingsmiddelenindustrie zien. Ook wordt getoond hoe het pakket op maat gemaakt kan worden door apps en makkelijk te updaten maatwerkaanpassingen.

FoodSuite

FoodSuite is gebaseerd op NetSuite, een zeer complete online bedrijfsapplicatie die volgens een abonnementsmodel (OPEX) wordt aangeboden. Het biedt uitgebreide functionaliteit voor boekhouding, inkoop, omni-channel verkoop (inclusief webshop en winkelverkoop), kwaliteit, productie, voorraad & magazijn, HRM, CRM en BI-rapportage. Deze kunnen onbeperkt worden uitgebreid met native NetSuite partner apps zoals EDI, WMS of zelfs een Salesforce.com connector. Gebruikers kunnen deze apps vanuit de online store direct inladen in hun bedrijfsapplicatie.

Live demo

De live demo van online bedrijfsapplicatie start om 14.00 in Utrecht. Deze live demo biedt een korte kennismaking met NetSuite, FoodSuite en Quistor. Deelnemers krijgen een beeld van hoe het is om met NetSuite cloud ERP te werken. Vanuit de applicatie worden functionaliteiten getoond die voor foodbedrijven van belang zijn op het gebied van inkoop, verkoop, financieel (multi-site, -country en -currency), kwaliteit, logistiek en productie.

Webinar

Voor belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om naar Utrecht te komen is er ’s ochtends vanaf 10.00 een webinar. Hier komen dezelfde onderwerpen aanbod als in de live demo. Alleen is deze presentatie van Foodsuite iets beknopter.

Belangstellenden kunnen zich voor de live demo of het webinar inschrijven op de website.

Lees ook:

FoodSuite: NetSuite cloud ERP, CRM & E-Commerce voor de food (3 juli 2018)

 

Bron: Webinar en live demo FoodSuite

Lees ook
Speciaalzaken tegen afschaffing dividentenbelasting

Speciaalzaken tegen afschaffing dividentenbelasting

Belangenorganisaties van speciaalzaken in groenten en fruit (ADN), vis (VNV), markthandel (CVAH) en bloemen en planten (VBW) trekken aan de bel over de negatieve effecten van de afschaffing van de dividendbelasting. Zij doen een beroep op de regering om af te zien van deze voorgenomen maatregel. Afschaffing dividendbelasting ADN, VNV, CVAH en VBW zijn...

Jumbo neemt Smulweb over

Jumbo neemt Smulweb over

Jumbo neemt het populaire voedings- en receptenplatform Smulweb over. Dat maakte de supermarktketen  22 augustus bekend bij de publicatie van de (voorspoedige) halfjaarcijfers. Door Cécile Janssen – Foodlog Jumbo, dat volgens CEO Frits van Eerd ‘dé omnichannel foodretailer van Nederland’ wil worden, kocht twee jaar geleden al La Place uit de failliete...

KIDV kiest niet voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen

KIDV kiest niet voor biologisch afbreekbare plastic verpakkingen

Biologisch afbreekbare plastics zijn in opkomst. Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) verkiest herbruikbare en recyclebare verpakkingen boven biologisch afbreekbare verpakkingen. Het KIDV heeft hierover een factsheet uitgegeven. “Met deze factsheet bieden we een duidelijk handelingsperspectief voor bedrijven die verpakte producten op de markt...

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Broodbakker gezocht, omgeving Apeldoorn

Wij zijn op zoek naar een allround broodbakker of een ovenist. Je zal groot- en kleinbrood gaan maken.

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Zelfstandig werkend banketbakker/patissier omgeving Zutphen

Onze klant in de omgeving van Zutphen is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend banketbakker/ patissier.

Banketbakker omgeving Nijkerk

Banketbakker omgeving Nijkerk

In verband met een nieuwe locatie en aangepaste werkwijze is onze opdrachtgever op zoek naar een banketbakker voor de lange termijn.