Webinar en live demo FoodSuite

foodsuite-netsuite-food-erp-cloud-crm-ecommerce

Quistor toont op 19 september door middel van een webinar en een live demo de mogelijkheden van Foodsuite, een bedrijfsapplicatie voor de foodbranche. De presentaties laten de brede mogelijkheden van dit pakket voor de voedingsmiddelenindustrie zien. Ook wordt getoond hoe het pakket op maat gemaakt kan worden door apps en makkelijk te updaten maatwerkaanpassingen.

FoodSuite

FoodSuite is gebaseerd op NetSuite, een zeer complete online bedrijfsapplicatie die volgens een abonnementsmodel (OPEX) wordt aangeboden. Het biedt uitgebreide functionaliteit voor boekhouding, inkoop, omni-channel verkoop (inclusief webshop en winkelverkoop), kwaliteit, productie, voorraad & magazijn, HRM, CRM en BI-rapportage. Deze kunnen onbeperkt worden uitgebreid met native NetSuite partner apps zoals EDI, WMS of zelfs een Salesforce.com connector. Gebruikers kunnen deze apps vanuit de online store direct inladen in hun bedrijfsapplicatie.

Live demo

De live demo van online bedrijfsapplicatie start om 14.00 in Utrecht. Deze live demo biedt een korte kennismaking met NetSuite, FoodSuite en Quistor. Deelnemers krijgen een beeld van hoe het is om met NetSuite cloud ERP te werken. Vanuit de applicatie worden functionaliteiten getoond die voor foodbedrijven van belang zijn op het gebied van inkoop, verkoop, financieel (multi-site, -country en -currency), kwaliteit, logistiek en productie.

Webinar

Voor belangstellenden die niet in de gelegenheid zijn om naar Utrecht te komen is er 's ochtends vanaf 10.00 een webinar. Hier komen dezelfde onderwerpen aanbod als in de live demo. Alleen is deze presentatie van Foodsuite iets beknopter.

Belangstellenden kunnen zich voor de live demo of het webinar inschrijven op de website.

Lees ook:

 
Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Broodbakker industrieel omgeving Tiel

Als broodbakker ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de productie van het brood. Je werkt als ovenist, langmaker, deegdraaier en je bedient de selecte...

Brood bakker Utrecht

Brood bakker Utrecht

In deze zelfstandige functie produceer je in teamverband de mooiste broodproducten. Door de verschillende afzetkanalen wordt er gedurende hele dag door gewerkt.

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

Brood/ Banket bakker omgeving Deventer

De werkzaamheden bestaan uit het produceren van zowel brood- als banketproducten.