Vipam exclusieve verdeler De Kuyper Creative Kitchen

De Kuyper Creative Kitchen

Vipam verzorgt sinds 1 oktober 2018 de verkoop en distributie van De Kuyper Creative Kitchen. Het assortiment van De Kuyper Creative Kitchen bestaat uit distillaten/esprits en extracten van klassieke smaken als vanille en cacao tot innovatieve smaken als tonkaboon en chili.

De Kuyper Creative Kitchen

Team Products, een dochter van Koninklijke De Kuyper BV in Schiedam, brengt De Kuyper Creative Kitchen op de markt. Koninklijke De Kuyper is het negende oudste familiebedrijf in Nederland, opgericht in 1695 en is ’s werelds grootste merk in cocktaillikeuren. Deze worden geëxporteerd naar meer dan 100 landen. Koninklijke De Kuyper is al sinds 1695 dé expert in het creëren van smaken. De distillaten/esprits en extracten uit de Creative Kitchen zijn 100 procent natuurlijk en worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt in de eigen distilleerderij in Schiedam.

Om het merk De Kuyper Creative Kitchen goed in de markt te zetten van de Nederlandse Patisserie, chocolaterie en (IJs) keuken, is gekozen voor een exclusieve samenwerking met Vipam International BV. Dit is de eerste stap in een veelbelovende samenwerking tussen Vipam en De Kuyper Creative Kitchen waartoe ook de merken Mandarine Napoléon Culinair en Peachtree voor culinair gebruik onder vallen.

Vipam

Vipam denkt met de samenwerking de positie als toonaangevende smaakleverancier voor professionals op patisseriegebied maar ook voor ijsmakers en culinaire chefs te versterken. De samenwerking past bij de behoefte van Vipam om het portfolio aan smaken verder uit te breiden met zowel bijzondere smaken als klassiekers. De klant kan daarin zeer breed kiezen om accenten aan haar product mee te geven. Naast de bekende merken komen ook lavendel en speculaas weer in het assortiment.

Er worden ruim 20 smaken aan het assortiment van Vipam toegevoegd. De producten worden geleverd in 1 liter PET flessen en 5 liter cans. Team Products is ook producent van de Banketbakkersadvocaat die Vipam verdeelt. De aftrap van de samenwerking vond plaats bij de Eindejaarsdemonstratie van Vipam bij Miele op 3 oktober en tijdens de Beko Najaarsdagen die onlangs gehouden werden.

De-Kuyper_Vipam-590x182  
Lees ook
Henk Koenen Chocolate Technology nieuwe partner Patisserie College

Henk Koenen Chocolate Technology nieuwe partner Patisserie College

Henk Koenen Chocolate Technology is partner geworden van het Patisserie College. In februari tekenden Wiet Koenen, eigenaar van Henk Koenen Chocolate Technology en Rick Out, Managing Director van het Patisserie College de partnerovereenkomst voor een periode van twee jaar.

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties. Samenwerking met Beko Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door...

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Patissier / verkoopmedewerker ft/pt omgeving Hilversum

Wat ga je doen?In de winkel zal je als eerste taak hebben o klanten te voorzien van de mooiste producten. Dit doe je met een grote glimlach en doordat je zelf de...

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Broodbakker Ambachtelijk te Amsterdam

Wat ga je doen?In de functie van bakker werk je in een klein team in wisselende diensten. Teambelang staat hier voorop, samen maken jullie de mooiste producten....

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Banketbakker omgeving Den Haag gezocht

Wat ga je doen?Binnen een team van 10 banketbakkers zijn ze op zoek naar een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde banketbakker. Binnen het team lopen de taken...