Vijf vragen aan RUBIA patisserie
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Groei in luxe chocolade
Steeds meer ondernemers gaan aan de slag met chocolade. Het aantal verkooppunten in luxe chocolade groeide de afgelopen vijf jaar met 29 procent. “Tijdens de coronapandemie werkte chocolade als comfortfood. Heel geschikt om emoties mee weg te werken”, aldus chocolatier Linda Veldman.
Wees voorbereid op een inspectie van uw bedrijf
Vrijdagochtend, de winkelbel rinkelt regelmatig en de bakkerij draait volop productie. Sinterklaas is net geweest, nu kerst. En dan meldt zich onverwacht een inspecteur van de NVWA voor een inspectie van uw bedrijf.
Cadeaupakketten: wat mag, en wat moet?
Sinterklaas en de kerstperiode zijn natuurlijk bij uitstek momenten om een of meer cadeaupakketten in uw assortiment op te nemen. Ook voor deze pakketten gelden regels, bijvoorbeeld voor etikettering, allergenenvermelding en naamgeving van producten. En mag u een fles wijn aan uw pakket toevoegen? De NBOV zet het voor u op een rijtje.