Vijf vragen aan RUBIA patisserie

Rubia patisserie_BIB 8-2020_1

Cynthia van der Giessen (rechts) en patissier Anne Post, een bekende naam in het vak (foto: RUBIA patisserie). In de Vleeshouwerstraat in Deventer, op een toplocatie tussen de wat duurdere restaurants, ligt RUBIA patisserie. Een zaak waar luxe patisserie, nieuwe smaken en bijzondere chocolade worden tentoongesteld als ware kunstwerkjes. Bakkers in...

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Groei in luxe chocolade

Groei in luxe chocolade

Steeds meer ondernemers gaan aan de slag met chocolade. Het aantal verkooppunten in luxe chocolade groeide de afgelopen vijf jaar met 29 procent. “Tijdens de coronapandemie werkte chocolade als comfortfood. Heel geschikt om emoties mee weg te werken”, aldus chocolatier Linda Veldman.

Wees voorbereid op een inspectie van uw bedrijf

Wees voorbereid op een inspectie van uw bedrijf

Vrijdagochtend, de winkelbel rinkelt regelmatig en de bakkerij draait volop productie. Sinterklaas is net geweest, nu kerst. En dan meldt zich onverwacht een inspecteur van de NVWA voor een inspectie van uw bedrijf.

Cadeaupakketten: wat mag, en wat moet?

Cadeaupakketten: wat mag, en wat moet?

Sinterklaas en de kerstperiode zijn natuurlijk bij uitstek momenten om een of meer cadeaupakketten in uw assortiment op te nemen. Ook voor deze pakketten gelden regels, bijvoorbeeld voor etikettering, allergenenvermelding en naamgeving van producten. En mag u een fles wijn aan uw pakket toevoegen? De NBOV zet het voor u op een rijtje.