Variëren met volkoren: Praktijktraining, één dag

10 oktober 2012

Tarwe olijven wortel volkorenbroodSteeds meer consumenten willen weten wat ze eten en gezonde keuzes maken. Ook de klanten die u in uw winkel krijgt. Volkorenbrood is hier een goed antwoord op. Want volkoren is bijzonder brood. Het wordt namelijk gemaakt van de héle graankorrel. Zo kan volkoren gemaakt worden van tarwe, haver, maïs, gerst of de oude granen zoals spelt, quinoa, boekweit of millet.

De training variëren met volkoren speelt in op trends en de wensen van uw doelgroep. Trainer Frank van Eerd leert u alles over de productie van een breed scala ambachtelijke volkorenbroodproducten op basis van volkoren speltmeel, volkoren tarwemeel, zuurdesem al dan niet vermengd met diverse oergranen, zaden en andere toevoegingen. Tijdens deze training komen niet alleen een groot aantal ongevulde volkoren broodproducten aan de orde, ook zullen er veel gevulde soorten behandeld worden. Naast de praktijk zal Frank van Eerd ook aandacht besteden aan de theorie over de bereiding van de diverse volkoren meelsoorten. Na de training bent u in staat uw bestaande assortiment volkoren broodproducten uit te breiden en beter in te spelen op de wensen van uw klanten. Tevens kunt u vragen van uw klanten over volkoren in relatie tot de gezondheid beter beantwoorden.

  • Datum & locatie:
  • 10 oktober 2012 - NBC Wageningen
  • 16 oktober 2012 - Bedum (Noord-NL)

Kijk voor prijzen en meer informatie op onze trainingssite.  Vragen? Bel met NBC training 0317 - 471285.

   

Altijd op de hoogte blijven?