nbcSteeds meer consumenten willen weten wat ze eten en gezonde keuzes maken. Ook de klanten die u in uw winkel krijgt. Volkoren is daar het antwoord op. Want volkorenbrood is bijzonder brood. Het wordt namelijk gemaakt van de héle graankorrel. Zo kan volkoren worden gemaakt van tarwe, haver, maïs, gerst of de oude granen zoals spelt, quinoa, boekweit of millet.

Eendaagse praktijktraining

Trainer Frank van Eerd leert u alles over de productie van een breed scala ambachtelijke volkorenbroodproducten op basis van volkoren speltmeel, volkoren tarwemeel, zuurdesem al dan niet vermengd met diverse oergranen, zaden en andere toevoegingen. Tijdens deze training komen ongevulde en gevulde volkoren broodproducten aan de orde. Naast de praktijk wordt ook aandacht besteed aan de theorie.

Na deze training...

- Kunt u zelf zadenmixen bereiden. NBC_volkoren gezond

- Heeft u inzicht in het gebruik van volkoren tarwe- en speltmeel.

- Heeft u meer kennis van de deegbereiding op basis van de basisgrondstoffen.

- Weet u de vaktechnieken op rationele wijze toe te passen.

- Kunt u de verschillende degen verwerken tot verschillende producten.

- Heeft u meer kennis over volkorenbroodproducten.

Data

  • 03 oktober 2012 - West-Nederland
  • 10 oktober 2012 - NBC Wageningen
  • 16 oktober 2012 - Noord-Nederland

Kijk voor prijzen en meer informatie op onze trainingssite.

Altijd op de hoogte blijven?