Spanninga presenteert Inspiratiekalender

EDE - Op zijn nieuwe website presenteert Hanno Spanninga, eigenaar van FoodResult, een uitgebreide en gratis Inspiratiekalender voor de foodsector. Deze kalender voor 2016 is op de website foodresult via de computer, tablet of smartphone te raadplegen.

  • Diensten
  • “Op de nieuwe website is goed te zien, welke diensten FoodResult biedt”, stelt eigenaar Spanninga. “Als marketing strateeg help ik MKB-ondernemers in food met advies en hands-on ondersteuning, gericht op resultaat.” Spanninga doet dat met inspiratie, met de creatie van strategische plannen en met de realisatie ervan: praktische oplossingen op het gebied van ondernemerschap en marketing. “Ik geniet ervan om MKB-ondernemers in food te inspireren. Daarom heb ik deze kalender voor 2016 gemaakt. Om ondernemers inspiratie te bieden voor hun marketingplannen, productontwikkeling, promoties, bezettingsplannen en wellicht zelfs uitjes met hun partner en/of personeel.”
  • Eenvoudig

De Inspiratiekalender is eenvoudig te gebruiken, volgens Spanninga. Daarnaast staat de kalender vol met activiteiten in en om de foodsector. “Allemaal met een link naar een website met meer informatie.” Naast de feestdagen, jaarlijkse evenementen en bijvoorbeeld schoolvakanties, staan er de bijeenkomsten, vakwedstrijden en vakbeurzen uit de sector in, net als het begin van de culinaire seizoenen en over enige tijd ook de regionale molendagen. “Van een aantal activiteiten zijn de data voor 2016 nog niet bekend”, weet Spanninga. “Zodra dat wel het geval is, voegen wij ze aan de Inspiratiekalender toe.” De technische realisatie en hosting van de website en Inspiratiekalender is verzorgd door Tuxis.

Lees ook
ABN AMRO verwacht verdere stijging voedselprijzen

ABN AMRO verwacht verdere stijging voedselprijzen

ABN AMRO verwacht dat 2022 een moeilijk jaar gaat worden voor de foodsector. Producenten krijgen te maken met een forse stijging van de productiekosten, terwijl de consument door de inflatie meer op de prijs gaat letten. Een verdere prijsstijging lijkt onvermijdelijk volgens de bank.

FSIN: Foodsector in 2021 terug op niveau, forse groei verwacht in 2022

FSIN: Foodsector in 2021 terug op niveau, forse groei verwacht in 2022

De omzet van de Nederlandse foodsector is bijna terug op het niveau van voor de coronapandemie. Dat concludeert het FoodService Instituut Nederland (FSIN), het grootste kennisinstituut in de sector. Het herstel gaat véél sneller dan eerder verwacht, maar dat geldt niet voor alle segmenten.

ABN AMRO verwacht een krimp van 4 procent in de foodsector

ABN AMRO verwacht een krimp van 4 procent in de foodsector

De invloed van de coronacrisis op de foodsector is groot. ABN AMRO verwacht voor 2020 een volumedaling van 4 procent voor de gehele foodsector. Herstel wordt pas weer verwacht in 2021. Met name de bedrijven die aan de horeca leveren en de drankensector zijn zwaar getroffen. Tegelijkertijd is er ook groei voor bijvoorbeeld supermarkt leveranciers. Het...