Sirha Europain 2022 verplaatst naar 26 t/m 29 maart

De bakkerij-banketbakkerijbeurs Sirha Europain is uitgesteld naar maart, in verband met de huidige gezondheidssituatie in Europa.

De beurs zou van 22 t/m 25 januari plaatsvinden, maar is uitgesteld om de gezondheid van haar exposanten en bezoekers te waarborgen, meldt de organisatie. De nieuwe datum is 26 t/m 29 maart. Dit jaar staat de Sirha Europain in het teken van de Franse bakkerij. De beurs vindt plaats in hal 1  van de Porte de Versailles in Parijs.

Lees hier meer over Sirha Europain 2022. 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Bakkersvak stimuleert contact en samenwerking

Bakkersvak stimuleert contact en samenwerking

De laatste Bakkersvak in 2020 staat in het geheugen gegrift. De COVID-pandemie deed zijn intrede en toevalligerwijs overleed het eerste coronaslachtoffer in het weekend van de beurs in een ziekenhuis in Gorinchem.

Trends over de tong op Sigep 2023

Trends over de tong op Sigep 2023

Overvolle gangpaden, goedgevulde vitrines en ijsmachines die op volle toeren draaien. Op Sigep 2023 in Rimini waren ijsbereiders, bakkers en patissiers weer massaal op zoek naar (zoete) inspiratie. Gezond leven blijft de aanjager voor veel trends. Automatisering maakt een opmars. Het combineren van drie texturen wordt dé ijstrend voor 2023.

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

Bakkersvak & IJs-Vak verplaatst naar maart 2023

De komende editie van Bakkersvak & IJs-Vak die gepland staat op 16, 17 en 18 oktober 2022 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 5, 6 & 7 maart 2023 op verzoek van de overgrote meerderheid van de ingeschreven exposanten. Dat laat de organisatie weten.