• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Grondstoffen & ingrediënten

‘Sector is nu aan zet’

21 november 2023 Bianca Roemaat NBC
Eva Jansen: “Als je de wereld wilt veranderen moet je teruggaan in de keten."
PREMIUM
Eva Jansen: “Als je de wereld wilt veranderen moet je teruggaan in de keten."
Meer ketensamenwerking en meer zichtbaarheid voor duurzame innovaties in de bakkersbranche. Dat is het doel van het nieuwe innovatieplatform ‘Kop boven het graanveld’ en de daaraan gekoppelde Innovatieprijs 2023, zo vertelde innovatie-strateeg Eva Jansen tijdens ‘Blik op Duurzaamheid’ op 10 oktober in Baarn.

Ik kijk jou aan en niet in de camera?” De openingszin in de video waarin de negen kanshebbers voor de Innovatieprijs 2023 zich voorstellen, sluit aan bij wat Eva Jansen vertelt als dagvoorzitter Stefan Wijers haar interviewt tijdens de NBC-kennissessie Blik op Duurzaamheid. “Bakkers gaan niet zo snel op een kratje staan om te vertellen wat ze doen. Vaak zijn ze te bescheiden over hun inspanningen ten aanzien van duurzaamheid.” 

Artikel voor abonnees

Dit artikel is alleen voor abonnees, bekijk onze abonnementen.


Abonnementen
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen op bakkersinbedrijf.nl
  • Ontvang 10x per jaar het Vakblad Bakkers in Bedrijf
  • Ontvang 1x onze special Slimmer werken in food
  • Ontvang 1x onze verpakkingsspecial
  • Ontvang 1x onze hygiënespecial
  • Ontvang 2x onze machinebouwspecial
Dossiers
  • Grondstoffen & ingrediënten
Lees ook

Meelverbeteraars: wel of niet op het etiket vermelden?

Babs Bruil De Europese Commissie heeft vorig jaar besloten dat bepaalde meelverbeteraars die tot nu toe als proceshulpstoffen werden beschouwd als ingrediënt gedeclareerd moeten (gaan) worden. Het be...
14 januari 2017

Allergenen

Voor al mijn producten moet ik de allergenen inzichtelijk hebben. Deze informatie staat op het etiket. Voor onverpakte producten geeft mijn winkelpersoneel de informatie als klanten erom vragen. Heb i...
24 december 2016

Veel aandacht voor voedselverspilling op Horecava

AMSTERDAM - De Horecava besteedt komende editie veel aandacht aan voedselverspilling en duurzaamheid. Het nieuwe onderdeel No Waste Village staat geheel in het teken van praktische oplossingen voor vo...
14 december 2016
<<<7273747576>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Superaanbieding!

Ontvang Bakkers in Bedrijf 2 nummers gratis inclusief digitale toegang

Aanvragen

Agenda

  • 14 MEI 10:00 - 15 MEI 20:00

    Food Tech Event 2025

  • 18 MEI 04:00 - 22 MEI 23:00

    IBA Trade fair 2025

  • 3 JUN 08:00 - 20:00

    Lab Technology 2025

Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer