Patisserie de Rouw introduceert de Bonjourtruffel

18 februari 2019

Patisserie de Rouw in Vught introduceert de Bonjourtruffel, gemaakt van blonde Dulcey-chocolade, feuilletine en gezouten karamel. Deze truffel is bedoeld als 'cadeautruffel' waarbij om de verpakking een banderol met een wens of bedankje komt. Ook komen de eigenaren Doris en Arthur met nieuwe themaverpakkingen en decoraties.

De Bonjourtruffel is een van de nieuwe creaties van De Rouw en onderscheidt zich door het contrast tussen de krokante buitenkant en de romige vulling. Doris de Rouw: “De Bonjourtruffel heeft een dun en heerlijk krokant omhulsel van feuilletine met blonde Dulcey-chocolade van Valrhona en is gevuld met zachte en romige gezouten karamel. Hij is een echte smaakexplosie in de mond en is nu al een van mijn lievelingstruffels. We maken de Bonjourtruffels dagelijks vers en verpakken ze in een mooi doosje van 16 stuks. Als echte cadeautruffel heeft de Bonjourtruffel een papieren banderol waarop naar keuze ‘Thank You’, ‘Get well soon’, Good Luck’ of ‘Love You’ staat.”

Thema-Carnaval-De-Rouw-2-225x300 Innovatie

Innovatie is belangrijk bij Patisserie De Rouw. Arthur de Rouw: “Ons doel is om de consument te blijven verrassen. Voor het thema carnaval bijvoorbeeld hebben we producten en verpakkingen ontworpen met een groene Oetel, die met een knipoog verwijst naar het Oeteldonkse carnaval in buurgemeente Den Bosch, waar we ons als Vughtenaren nauw mee verbonden voelen. Onder het motto ‘Wè hèdde daor nou?’ schenken we in deze serie aandacht aan heerlijke Brabantse producten zoals de Worstenbroodjes. Een korte video van het carnavalsthema is hier te bekijken.”

"Een ander voorbeeld van vernieuwing is onze champagnetruffel, die door nieuwe receptuur een nog krokanter omhulsel kreeg en meer bite door toevoegen van extra champagne", vervolgt Arthur. "Het is daarmee een echte truffel voor volwassenen geworden met een wereldse smaak. Ook op gebied van duurzaamheid en milieu zetten we steeds stappen, zo zijn we bezig met de ontwikkeling van een statiegeldtas gemaakt van stof. Verder vinden we het belangrijk om onze medewerkers te betrekken bij de ideeënvorming, want iedereen is expert in zijn eigen werkplaats."

Patisserie de Rouw

Patisserie de Rouw in Vught maakt al 56 jaar onderscheidende en creatieve patisserie van de allerhoogste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Specialiteiten zijn onder meer de nougatinetaart, superhippe gebakjes met veel patisserie-innovaties, trendy chocolaatjes, wereldse bonbons en Brabantse worstenbroodjes. De winkel is een lust voor het oog en winkelbezoekers kunnen de patissiers aan het werk zien in het atelier via een glazen wand.

De Rouw levert haar patisserie aan consument, bedrijf en de tophoreca. Vrijwel alle producten kunnen online besteld worden, waarna ze in de winkel of bij het Pick Up Point kunnen worden afgehaald. Een deel van de producten kan ook per post geleverd worden. Het familiebedrijf werd opgericht in 1962, sinds 1994 staan Arthur en Doris de Rouw aan het roer.

Altijd op de hoogte blijven?